Mivel tuningolhatjuk fel a napellenzőt?

Minden nappal, minden egyes Celsius-fokkal becsesebb hellyé válik otthonunk kültéri szekciója: kinek a falatnyi erkély, kinek a tágasabb, a nagy terasz, a medence környéke. Aztán eljön az a pont, amikor hűs árnyékra vágynánk, egy jó napellenzőre a fejünk fölé. Napellenző és napellenző között nagy különbségek lehetnek, ami a felszereltséget illeti. Jó hír: a napellenző utólag is felturbózható! De hogyan és mivel?

Ha nyár, akkor napsütés. Ha erkély, akkor napellenző. Eddig rendben is volnánk, de amint elkezdünk alaposabban utánanézni a napellenzőknek, megtapasztaljuk, hogy a legjobb döntéshez elkel a szakember segítsége. A Rollstar bemutatótermeiben, gyártóközpontjában megkapjuk a segítséget ahhoz is, hogy az „alap“ napellenzőt és hozzá a komfortnövelő extrákat, vagy ha úgy tetszik, szükséges pluszokat is kiválaszthassuk.

Extra 1: különleges ponyvatextília (akár a régi szerkezetre is) A napellenző „lelkére“ a stabil szerkezetre megannyi textilponyva közül választhatunk. Már ebben is benne rejlik a „tuninglehetőség“. Mára alapvető elvárás, hogy a textíliák a káros UV-sugarakat kiszűrjék, ne fakuljanak, szélnek-esőnek ellenálló kivitelben készüljenek. A Rollstar ponyvái egytől egyig a svájci Rákliga Szövetség által, az UV 801 szabvány alapján bevizsgált textilek, tehát biztonságban tudhatjuk, bőrünket, szemünket a káros sugaraktól. A napellenző ponyvája újabban öntisztuló kivitelben is készülhet, amit az eső tisztít helyettünk. A lótuszvirágok makulátlanul tiszta levelei inspirálták a fejlesztéseket, amelynek az eredménye a nanotechnológián alapuló szövéstechnika. A high-tech szövetbe egyszerűen nem jut be a szennyeződés, a por, a zsír, így egy frissítő nyári eső tisztára mossa a napellenző ponyváját.

Extra 2: tokozott kivitel és védőtető A komfortnövelő extrák között mindenképpen szólni kell a tokozott napellenzőről és a védőtetőről. Előbbi, a tokozott napellenző a feltekert ponyvának felülről és szemből is védelmet biztosít, míg a védőtető egy olyan „tuningfogás“, amelyet bármikor, utólag is felszereltethetünk a napellenzőre, hogy védje a ponyvát. Hatékonyságáról árulkodik, hogy akár 15-16 éves szerkezetre is gyakran kérnek új ponyvát, tehát rendkívüli módon meghosszabbítja a szerkezet és a textília élettartamát.

Extra 3: a ponyva mint reklámhordozó Ha a ponyváról beszélünk, az éttermek, kávézók, hotelek, szépségszalonok számára pluszként kínált reklámlehetőségről is szólni kell. A napellenző ugyanis jó időben már messziről hirdetheti a céget, logóját, szlogenjét. Szitázás, címfestés és digitális nyomás között választhatunk.

Extra 4: napellenző-automatizálás Komfortnövelő extra – és nem luxusberuházás – az automatizálás, a motoros mozgatás. Ha eső- és szélérzékelő is kerül a napellenzőre, akkor is biztonságban tudhatjuk a napellenzőt, ha vihar kerekedik, elered a záporeső, és csak szurkolni tudunk a távolból, hogy ne essen baja az árnyékolónknak. A Rollstar a világhírű német elero és a KY néven futó első osztályú márkákat ajánlja napellenző-automatizáláshoz.

Megannyi tuninglehetőség, amivel napellenzőnket az igényeinkhez igazíthatjuk, megannyi extra, amit a Rollstar kínál.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.