Motoros árnyékolók

A Rollstar nem csak gyártója és forgalmazója az árnyékolástechnikaitermékeknek, de innovatív gondolkodó is a piacon. Ennek köszönhető,hogy évekkel ezelőtt felismerte az azóta egyre növekvő igényt amotorral ellátott, automatizált redőnyökre, napellenzőkre,garázskapukra. Így lett a német elero cég legjelentősebb hazaiképviselője. Most pedig megérkezett a ProLine2 vezérlőcsalád, amelyetvilágújdonságként emleget a világ négy sarka!

Az elero csőmotorok és vezérlőelemek új dimenziót nyitottak néhány évvel ezelőtt az árnyékolástechnikában, és gyorsan meggyőzték a nagyközönséget: a kényelem és biztonságos, elektromos működtetés nem elérhetetlen. Napellenzők, redőnyök, roletták, zsaluziák, biztonsági rácsok és garázskapuk elektromos mozgatására, automatizálására egyaránt lehetőséget biztosít az elero.

TávirányítóTávirányítóA ProLine termékcsalád új generációja, a ProLine2 vezérlőcsalád megjelenése világújdonságnak számít, hisz intelligens, kétirányú kommunikációt folytat az elero motorokkal. A távirányító család és az újfejlesztésű rádiós motorok folyamatosan visszajelzést adnak működésükről a vezérlésnek, hogy minden időben ellenőrzés alatt tarthassuk. Az elero motorok ezen kívül egymásnak is jeleket adnak, így egy gombnyomásra működésbe lép otthonunk minden árnyékolója, a teljes rendszer aktivizálódik, és teljesíti kívánságunkat. Dacolhatunk a hirtelen jött tavaszi záporral, a pillanatok alatt kerekedő szélviharral: egy gombnyomással kizárhatjuk a természet erőit, a lakás minden helyiségében, házunk minden szintjén, egyidőben.


Győzödjön meg a ProLine2 vezérlőcsalád működéséről az elerohonlapján:
www.elero.hu. Tekintse meg videofilmjüket!

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.