Napárnyékolók és nyílászárók egy kézből

Az építkezés, a felújítási munkálatok szezonnyitánya ez az időszak, aminek fontos, hosszú évekre szóló lépése az energiahatékony nyílászárók és a modern napárnyékolók beszerzése. Vállalatcsoportunk, a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft., a német Roplasto profillal dolgozó Front-Tech műanyagnyílászáró-gyártó cég mindebben a segítségére van.

Ha külső és belső árnyékolástechnikai cikkeket, műanyag ablakokat, ajtókat keres, ráadásul összehangoltan, egy kézből, akkor nálunk jó helyen jár.

NyílászáróNyílászáróCsak szalagüggönyből kétszázféle lamella létezik a kínálatunkban, több mint ötvenféle pliszírozott textíliából készülő pliszéfüggöny, de redőnyből, reluxából is hasonlóan gazdag a választék. És akkor még nem beszéltünk a tetőtéri, vagy épp a hagyományostól eltérő, íves, háromszög alakú ablakok árnyékolásáról! Kültéri napellenzőkből, napárnyékolókból is kivételes bőségben lesz részünk, hogy a legjobb megoldást választhassuk a terasz, az erkély, a kert napvédelmére. A szezon legnagyobb újdonságát a Sattler napellenző ponyvák jelentik. A különleges szövési eljárással készült, UV-stabil napellenző ponyvákat a Rollstar azoknak ajánlja, akik a modern megjelenést éppúgy fontosnak tartják, mint a kiváló minőséget. Tudni kell, hogy a Rollstart választani egyet jelent egyedi megoldásokkal, a milliméterpontosan megtervezett és kivitelezett termékekkel, kizárva a könnyebbik utat, a sorozatgyártást. Szolgáltatási körünk a látványtervezéstől egészen a felszerelésig, beépítésig terjed, sőt, a szervizt is vállaljuk. Mivel a Rollstar az árnyékolástechnikai eszközök automatizálásában élenjáró elero cég képviseletét is ellátja, a napárnyékolók motoros mozgatásához is csúcstechnológiát kínál.

A paletta fontos elemei a Front-Tech műanyag nyílászárók. A gyár a szokásos ablakforma mellett háromszög, trapéz, íves vagy kör alakú változatokat is képes precízen előállítani. A mindennapi, praktikus használhatóság érdekében nyíló, bukó, bukó-nyíló, illetve fixen üvegezett, hőszigetelt nyílászárókat egyaránt rendelhetünk. Az ablakbarát árnyékolók és árnyékolóbarát ablakok fogalmával is megismerkedhetünk a vállalatcsoport jóvoltából.

Az építkezéshez, felújításhoz vállalatcsoportunk időszakos kedvezményekkel járul hozzá. Érdeklődjön fővárosi bemutatótermeinkben és az ország több pontján működő képviseleteinknél!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.