Napárnyékolók öntisztuló ponyvával

Jóllehet, a kültéri napárnyékolók nem igényelnek különösebb karbantartást, a tisztításukhoz pedig elegendő egy locsolótömlő, mégis feladatot ad nekünk. És mi van akkor, ha a sokadik emeleten lévő erkélyünk napellenzőjét tisztítanánk meg? Az mégsem lehet, hogy kihúzzuk a fürdőszobából a slagot… A professzionális megoldást az öntisztuló ponyvák jelentik, amelyeket az eső egyszerűen tisztára mos.

A napárnyékoló-gyártásban zajló innovatív megoldások, high-tech technológiák egyik legfontosabb szegmensét a napárnyékoló textíliák jelentik. Ezen fejlesztéseknek köszönhetjük az UV-védelemmel felruházott vásznakat, az időjárás viszontagságait, szelet, esőt álló textíliákat, és nem utolsósorban az öntisztuló ponyvákat.

napellenző

A Rollstar elkötelezett a csúcstechnológia iránt, ezért nem meglepő, hogy kínálatában jelen vannak a poliészter öntisztuló napárnyékoló ponyvák is.

A különleges öntisztuló ponyvák kifejlesztésében a szakemberek – mint oly sok más esetben - a természetben keresték a választ. És meg is kapták, mégpedig a lótuszvirágok képében. Ez a növény ugyanis a koszos vizen is makulátlanul tisztán ringatózik. Az öntisztuló ponyvák titka a nanotechnológiában rejlik, amelynek lényege, hogy a leheletfinom szövésű vászon felületén lévő nanomolekulák megakadályozzák a ponyva elkoszolódását. A high-tech szövet felületén megtapadt por, kosz, zsíros szennyeződés nem képes behatolni a szövet közé, Cseppígy egy kiadós zápor vagy eső egyszerűen magával ragadja a nemkívánt „látogatókat“. Az esőcseppek végiggördülnek a napárnyékoló ponyváján, és máris tisztának tudhatjuk. A poliészter öntisztuló ponyvák emellett különösen strapabíróak és a napsugarak fakító erejével is szembeszállnak, hosszú évekig jól szolgálnak.

Hogy van már napellenzője? Az öntisztuló ponyváról ez esetben sem kell lemondania, hiszen ha maga az árnyékoló szerkezet jó állapotban van, a kopott, elöregedett ponyva helyett nálunk megrendelheti vadonatúj, öntisztuló textíliából készült ponyváját! Helyszíni felmérést követően legyártjuk Önnek, és fel is szereljük az új, öntisztuló ponyvát, amelyet eztán nem szükséges tisztítani, megteszi helyettünk az eső.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.