Napellenző akár 1,5 méteres elővászonnal


A Rollstar Classic Plus néven ismert napellenzőjének különlegessége az a maximum másfél méter hosszúságban rendelhető, leereszthető elővászon, amely mintegy „védőpajzsként" útját állja a közvetlenül betűző napsugaraknak és a szabad belátásnak. Ha ezt a napellenzőt választjuk, a teraszunk, erkélyünk és az árnyékolt helyiségek a legnagyobb hőségben is kellemes klímájúak maradnak.

A Classic Plus napellenző a Rollstar legnépszerűbb napellenző-családjának a tagja. A Classic típusú napellenzők a legerősebb karral készülnek, hogy még a legszelesebb helyeken is stabilan, biztosan működjenek. A Classic Plus csuklókaros napellenzővel egészen nagy teraszt is árnyékolhatunk, maximum 17,4 négyzetméter árnyékolását oldja meg. Szélessége 5,8 méter, maximális karkinyúlása 3 méter lehet. A Classis Plus napellenzőkbe két külön-külön mozgatható árnyékoló textília kerül. Az egy szerkezetbe épített ponyvák egyike az akár 150 centiméter hosszú elővászon, amelyet egy egyedi homlokprofil ponyvahengeréről ereszthetünk le vagy húzhatunk fel, kézi hajtókarral.
És ha már a ponyvákat említettük. A napellenzőkkel szemben megfogalmazott kritériumok első helyén a napvédelem áll. Napvédelemről pedig több megközelítésben is beszélhetünk, hiszen a napellenző ponyvája védi a teraszt, erkélyt, védi az árnyékolt helyiséget és nem utolsósorban véd bennünket, bőrünket, szemünket a káros UV sugaraktól. Hogyan?

Válasszunk egyszínű vagy akár csíkos ponyvát a Classic Plus napellenzőre, a Rollstar több százféle ponyvájának mindegyike UV stabilizált, impregnált, szenny- és víztaszító tulajdonságokkal bír, és a svájci Rákliga Szövetség az UV 801 szabvány alapján bevizsgált. Mindez, valamint az egyedi, méretpontos gyártásból adódó precizitás garantálja a hatékony a napvédelmet.A hatékonyságról szólva el kell mondani, hogy egy jó napellenző a legnagyobb nyári forróságban is 28 Celsius-fok alatt tartja a lakás hőmérsékletét. A kellemes komfortérzet mellett nyerünk a villanyszámlán is, hiszen ha nem melegszik át a lakás, jóval kevesebb energiafogyasztással működik például a hűtő, és a klímaberendezést is ritkábban kell bekapcsolni. Akár 80 százalékkal is csökkenhet az árnyékolt helyiségek hűtéséhez szükséges energiafelhasználás!
A Classic Plus csuklókaros napellenző szerkezete alapáron fehér, de ha más árnyalatot képzeltünk el a homlokzathoz, a környezethez igazodva, akkor a Rollstar ezen igényünket is maradéktalanul teljesíti.

Ha megtapasztalta már, hogy a déli fekvésű szobák egész délután ki vannak téve a tűző napnak, ami felforrósítja a helyiségek levegőjét, ha az erkélyén zavartalanul, a szomszédok és járókelők tekintete elől rejtve szeretne pihenni, akkor az elővászonnal felszerelt csuklókaros napellenző, a Classic Plus a megoldás. És nem csak a nyári forróságban, hiszen kora ősszel sem ritka a 25-30 Celsius-fok közötti hőmérséklet.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.