Napellenző, napernyő… - ez itt a reklám helye!

Mint tudjuk: reklámból sosem elég, és miért ne kötnénk össze a kellemeset a hasznossal? A napellenzők, napernyők, buraernyők alatt nem csak hűvösre találunk, de ponyvájuk reklámfelületként is értékes. A Rollstarnál készülő, egyedi árnyékolástechnikai termékeket üzletünk, szalonunk, éttermünk logójával, szlogenjével is ellátják nekünk a szakemberek, hogy már messziről hirdethessük magunkat.

Többféle technológia létezik arra, hogy az üzletünk, kávézónk, butikunk napárnyékolóját a cég arculatához igazítsuk, erősítsük jelenlétünket az utca embere számára, és becsalogassuk. De ne szaladjunk előre, hiszen minden az árnyékolónál kezdődik! Hiszen egy csapzott, napfakított napellenző már önmagában sem jó reklám, és ha még erre szeretnénk emblémát, egyéb információt, az biztos, hogy nem lesz vonzó. Az első tehát a biztos alap, vagyis az UV-stabilizált, az esőnek, szélnek ellenálló ponyva, mint amilyen a Rollstar választékában kínált majd kétszázféle napárnyékoló textília. Erre szitázással, címfestéssel és digitális technológiával is rákerülhet a céglogó, a szlogenünk vagy a telefonszámunk. Hogy mi a leggazdaságosabb eljárás, azt mindig az dönti el, hogy hány emblémát, esetleg képet, feliratot szeretnénk. A Rollstar szakemberei ennek fényében ajánlhatják az optimális megoldást.

Ha a logónkat, egyéb információt többször is megjelenítenénk a ponyván, akkor a szitázás javasolt. Ez esetben ugyanis csak egyszer kell a szitasablont legyártani, és aztán csak a darabszám jelent plusz költséget. Ha csak egyetlen emblémát képzeltünk el az árnyékolónkra, akkor azt címfestéssel célszerű elkészíttetni. Ha a logónk megkívánja, esetleg „bonyolultabb“ képpel szeretnénk díszíteni a ponyvát, akkor a digitális technológia lesz a segítségünkre, hogy a végeredmény részletgazdag, élethű legyen.

Nyáron adja magát a helyzet, hogy a kültéri napárnyékolóinkon hirdessük magunkat, de ne feledkezzünk el a beltéri árnyékolóról, a szalagfüggönyről sem, amely szintén kitűnő „terepe“ a cégreklámozásnak. Segítségével nem csupán a kirakat, az utcafronti ablakfelület tehető a reklámbázisunkká, hiszen az igen kis helyre összegyűjthető szalagfüggöny kitűnő térelválasztó lehet, amelynek szintén jól áll a cégimázs.

A Rollstar teljes körű szakmai tanácsadással segít a legcélszerűbb, leggazdaságosabb, legszebb napárnyékolóreklám megtervezésében és kivitelezésében.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.