Napellenző ponyvacsere

A jól bevált, évekkel ezelőtt gondosan megválasztott napellenzőponyva is cserére szorulhat, ha az épületünk homokzatát átszínezzük, vagy ha üzletünk új arculatot kapott, vagy csak felfrissítenénk a megjelenését. Nem szükséges az egészet, vázastól, ponyvástól eltávolítani ilyenkor, hiszen a szerkezetre tisztítás után új ponyva kerülhet – új színben, akár kézi festett vagy szitázott felirattal is. A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. méretre gyártott, minőségi ponyvákat kínál e célra.

Homlokzatfelújítás, vakolatszínezés, de cégek esetében arculatváltás, vevőcsalogatás is indokolttá teheti a ponyvacserét. A napellenző meghatározó eleme egy családi háznak, épületnek, egy vendéglő, kávézó hatalmas napárnyékoló ponyvája szintén markáns látványelem, aminek a kiválasztása, kialakítása odafigyelést igényel.

napellenzőnapellenzőA Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. partnere abban, hogy a régi ponyváját újra cserélje, úgy, hogy a szerkezet megmarad. A Rollstar több mint százötvenféle ponyvával segíti a választást, a „klasszikus“, csíkos napellenző ponyvákon kívül szálszövött, napselyem, PVC és Natura termékcsaládot kínálva. A napellenző ponyvaválasztékot itt megtekintheti!

A SunSilber ponyvák poliakrilból készülnek. Selymesen ragyogó színük és fokozott víztaszító képességük mellett, a nano kikészítésnek köszönhetően, a szennyeződések könnyen eltávolíthatók a ponyváról. Mivel jelentősen, majd harminc százalékkal vékonyabb a SunSilber ponyva, mint a hagyományos akril, nem veszíti el saját súlyától a feszességét, szakítószilárdsága is jobb.

A Sattler dizájn termékcsalád ponyvái, a Natura ponyvák különleges, strukturált szövéstechnológiával, természeti kincseink inspirálta, nyolcféle színben készülnek, köztük a Szahara cserzett földjének, a Gobi sivatag vörös homokjának, a Csendes-óceán végtelen kékjének árnyalatával. A Rollstar a Sattler kiemelt forgalmazójaként kapta meg a termékértékesítési jogokat, amelynek bevezetését tizenöt százalékkal csökkentett áron élvezhetjük.

A Rollstar minden egyes napellenző ponyvája a berni székhelyű svájci Rákliga Szövetség az UV 801 szabvány alapján bevizsgált. Az UV-stabil ponyvák alatt tehát bőrünk, szemünk védett a káros sugarakkal szemben.

A Rollstar butikok, vendéglátóhelyek, egyéb cégek számára a ponyvákat igény szerint logóval, felirattal látja el. Kézi festéssel, illetve szitázott technikával készülhetnek a dekoratív elemek a ponyvára, amelyek egyúttal figyelemfelkeltő reklámhordozóvá válnak.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.