Napernyő, a nagy klasszikus


Ilyenkor, nyáron sokkal színesebb a város képe: az erkélyeken, loggiákon megjelennek a tarka napernyők, és a kertek zöldjébe is szín vegyül. A napernyőt szokás az árnyékolás „klasszikusának" nevezni, és valóban az egyik legközkedveltebb kültéri árnyékoló. Legyen kerek vagy négyszögletű, mobil vagy fix talpon rögzített a napernyő, amelyet elképzeltünk, a Rollstar egyedi méretek és kívánság szerint elkészíti.

A napernyőt többek között a mobilitása, és az ebből fakadó praktikum teszi a legkedveltebb nyári árnyékolóeszközzé, hiszen az erkélyen, teraszon és a kertben is követhetjük vele a nap járását, és például egy kerti parti alkalmával ott állíthatjuk le, ahol éppen szükség van rá. Gyermekünk egészségét védjük, ha a kerti homokozó sarkába napernyőt állítunk. A stabilitását ekkor is megőrzi a napernyő, hiszen acéllap vagy acélkeret, és az utóbbiakra helyezett betonlapok felelnek azért, hogy ne dőlhessen el. A fix rögzítéskor gyakorlatilag a térbetonba csavarozzák a napernyő tartóoszlopát, illetve a földbe betonozzák. A vázszerkezet fehér műanyaggal bevont alumínium csöve kör alakú vagy szögletes napárnyékoló ponyvában „végződik".

napernyőnapernyőFontos tudni, hogy amikor ponyvát választunk, egyúttal a komfortérzetünkről és egészségünkről is döntünk. A Rollstar napárnyékoló ponyvái egytől egyig a berni székhelyű Rákliga Szövetség UV 801 szabványa alapján bevizsgált termékek, vagyis a napernyő alatt védve vagyunk a napsugárzás káros UV sugaraitól. Az UV-stabilizált kivitel azt is jelenti, hogy maga a napernyő ponyvája nem fakul ki, nem „szívja ki" csúnyán a színét a nap. Emellett a ponyvák szennytaszító tulajdonsággal bírnak és fokozott víztaszító képességűek. A gazdag színskálájú ponyvakínálatból kiválaszthatjuk a nekünk tetszőt, és kombinálhatjuk is a színeket, így nem csupán elegánsan egyszínű, de bohókásan „tarka" napernyőnk is lehet.

A Rollstar gyártóként széles mérettartományban kínálja biztonságos és hosszú életű napernyőit: a kör alakút három és hat méter közötti átmérőnagysággal, a négyzeteset pedig 3x3 és 6x6 méteres tartományban. Egy 3x3 méteres napernyő alatt már kényelmesen elfér egy 8-10 fős társaság. A nyári hőségben hirtelen jött esőcseppek elől sem kell ebédünket félbehagyva a szobába bemenekülnünk, a napernyő alatt nyugodtan kivárhatjuk a felhő elvonulását. Arra azonban ügyelni kell, ha viharosra fordul az idő, akkor be kell csukni a napernyőt, hogy ne tehessen kárt benne az időjárás. A napernyő tisztításáról igazán könnyen gondoskodhatunk, hiszen egy slaggal a kézben, némi semleges mosószerrel és szivaccsal nekiláthatunk.

A Rollstar gyártóként azt is vállalja, hogy az esetleg megunt, régi napernyőponyvát lecseréli, amennyiben a szerkezete ép. Ha arra is kényesek vagyunk, hogy napernyőnk összhangban legyen a többi árnyékolástechnikai eszközzel, a napellenzővel, a buraernyővel, akkor a Rollstar segítségére számíthatunk. A harmonizált napárnyékoló ponyvák díszei lesznek otthonunknak.

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.