Napernyők szellőző „szoknyákkal“

A napernyő a nyár sláger árnyékolója. Kis balkonok, zöldellő kertek, sokadik emeleti erkélyek színes, jellegzetes nyári kiegészítője. Szeretjük a mobilitását, praktikumát, végtelenül egyszerű kezelhetőségét. És szeretünk alatta elbújni az égető napsugarak elől. A meleg levegő azonban benn reked a napernyő alatt, hacsak nem gondoskodunk a szellőzésről...

Több mint húsz éve gyártunk árnyékolókat, és ma is úgy érezzük: van még dolgunk, vannak még olyan technológiai és kényelmi kihívások, amelyekkel javítani, tökéletesíteni tudjuk napárnyékoló termékpalettánkat.

A napernyőket, a legkedveltebb kültéri árnyékolókat is időről időre „elővesszük“. Az elmúlt év újdonsága, hogy a klasszikus oszlopos, illetve oszlopos-teleszkópos napernyőkön kívül Rialto néven előrukkoltunk egy különleges napernyővel, ami konzolos szerkezetű és elfordítható a ponyvája. Mivel nem középen van a tartóoszlopa, a ponyva által árnyékolt minden egyes négyzetcentimétert kihasználhatjuk. Sőt, arra is figyeltünk, hogy az ernyőt mozgatni, irányítani lehessen, hogy a nap járásának megfelelően állíthassuk be.

Mára azzal a hírrel szolgálhatunk, hogy minden Rollstar napernyőre szellőző „szoknya“ kerül! Pontosabban: minden egyes Rollstar napernyő tetejére szellőzőlyukat varrunk, hogy a meleg levegő ne rekedjen meg az ernyő alatt, hanem szabadon távozhasson. De hogy az eső ne eshessen a nyakunkba a szellőzőlyukon át, ezért csinos „szoknyát“ kapnak a napernyők.

Nézze meg videónkat, amiből az is kiderül, hogyan áll a „szoknya“ a napernyőinken!

Rialto napernyő szokványos oszlopos napernyőKY-Rimini és a KY-Grande oszlopos kivitelben készülő napernyőA KY-Riminit 3, 3,5 és 4 m átmérőjű körponyvával, valamint 3x3, 3x4, 3,5x3,5 és 4x4 m-es négyzet, illetve téglalap formában, míg a KY-Grande típust 5, 6, 7, sőt, akár 8 m-es átmérővel is elkészítjük

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.