Napvitorláink a tengerparton

Hurrá, nyaralunk! Aki a tenger közelségét keresi, és ehhez a lehető legkevesebb időt töltené utazással, az a horvátokhoz veszi az irányt. Szeretjük a horvát tengerpartot, ahol ezen a nyáron már nem csak a magyar turistatársainkkal találkozhat, hanem a Rollstar napvitorláival is. De miért pont a napvitorlákkal?

Vakítóan kék ég fölöttünk, lábunk a homokba süpped, sütkérezünk az Adrián. A magyarok többsége a horvát tengerpartot választja nyaralása célpontjaként, ezért is különösen nagy büszkeség számunkra, hogy immár ott is találkozhatnak a Rollstar napárnyékolóival.

Napvitorlákkal méghozzá, amelyek nem csupán a helyszín miatt nem mindennapiak, de új bizonyítékot jelentenek arra is, hogy a napvitorlák látványos megjelenésükkel karaktert adnak az épületnek és jótékony árnyékba borítják a kisebb garzonnyi méretű teraszokat is. Itt, a tengerre néző teraszok árnyékolásakor az Idea típust vetettünk be, amelynek a ponyvája a két tartórúdon elhelyezett csúszkák segítségével állítható, így a Nap járásának megfelelően lehet mozgatni és élvezni a szabadban töltött időt, a pompás panorámát. A négyzetes ponyvájú napvitorlát egyik oldalon a homlokzathoz rögzítettük, másik két végpontját az óriás terasz korlátjain kívül, masszív tartókonzolokra erősítettük, mert így lehetett a legnagyobb felületet árnyékolni. A fehér ponyvák már messziről hívogatnak, mintha egy szárazföldre húzott hatalmas hajó vitorláit látnánk, amint büszkén állják a napsugarak és a szél kihívásait. Ehhez speciális textíliát használunk, hiszen ahhoz, hogy szépen feszüljön a napvitorla, nem csupán a konzolokat és homlokzati textilfeszítőket szükséges beállítani, de pillekönnyű, mégis strapabíró textilre van szükség. A ShadeNET textília pedig épp olyan, ami kell: könnyű, mikrohézagos, a szél kellemesen átjárja, a nagy esőzések idején pedig lepergeti a vizet, illetve átengedi magán.

A horvát tengerpart hangulatát az otthonában is élvezheti egy látványos napvitorlával, amit egyedi méretben, az árnyékolási feladatnak megfelelő kivitelben készítünk el, hogy terasza a saját kis nyári szigete lehessen!

Figyelmébe ajánljuk napvitorláinkról készült videóinkat is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.