Napvitorlát a pokoli polikarbonát ellen

Segítség, pokoli meleg a polikarbonát tető! Sokak izzasztó gondja, hogy a polikarbonát tető szivacs módjára magába szívja a meleget, és csak ontja, ontja és ontja. Mi a megoldás? A napvitorla, ami közvetlenül a tető alatt kifeszíthető, és mozgatható is a napsugarak beesési szögének megfelelően.

A polikarbonát terasz-, illetve erkélyfedés népszerű, már ami a kivitelezőket illeti. De cseppet sem népszerű a lakók számára, akik nyáron megtapasztalhatják a műanyag árnyoldalát: iszonyúan felmelegszik, és fullasztó négyzetméterekké változtatja a kültéri fedett helyiségeket. De mit tehetünk a kiállhatatlan meleg ellen? Árnyékolunk! Az utóbbi évek legnagyobb árnyékolástechnikai bravúrja, a napvitorla erre a problémára is megoldást jelent.

A Rollstar az elsők között volt a hazai piacon, akik fantáziát láttak a napvitorlában, felismerték, hogy olyan árnyékolási feladatokat is elláthat, amire más árnyékoló egyáltalán nem vagy csak részben képes. A fix és az állítható napárnyékoló rövid idő alatt népszerű lett a hazai közönség körében is, de a Rollstar nem elégedett meg e típusokkal. Gyártóként ugyanis közvetlenül kapcsolatban áll a megrendelőkkel: a helyszíni felméréstől egészen a napárnyékoló felszereléséig, beüzemeléséig. Menet közben éppen a megrendelők által támasztott igények jelentik a legfőbb inspirációt a termékfejlesztéshez, így a Rollstar saját fejlesztésű napvitorlákat dobott a piacra: elsőként az Idea-Comfortot, a napellenző és napvitorla társításából származó napvitorlát, ami nem csupán állítható, de egy ponyvahengerre feltekerhető is. Aztán az Idea-Royal típust, ami egy kitárt szárnyú denevér alakját veszi fel négy ponton kifeszítve. A négyszögletes Idea-Royal napvitorla, akárcsak a társai, nagyszerűen alkalmazkodik a térhez, az építészeti adottságokhoz, ezért még a legforróbb, polikarbonáttal fedett erkély hűsítésére is alkalmasak.

A napvitorlavásznat legtöbbször mikrohézagos ShadeNET textíliából készítjük, ami pillekönnyű, ezért szép feszes marad, és könnyedén átjárja a szellő - ez is segít a forró tető alatt. (Ritkábban Sattler ponyva is alkothatja a napvitorlát.)

A napvitorla kreatív felhasználási módjairól szép képeket láthat fotógalériánkban, közöttük van polikarbonát tető alatt feszülő napvitorla is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.