Ne dobja ki, átalakítjuk!

A Rollstar árnyékolástechnikai termékei méretpontos gyártást és kivitelezést jelentenek. Előfordulhat, hogy közbejön egy költözés, egy új bútor, ami miatt új szalagfüggönyt, rolettát, másik napellenzőt kell vásárolnunk. De nem szükséges! A Rollstar a megváltozott igényeknek megfelelően átalakítja a hibátlanul működő árnyékolástechnikai eszközeinket, és ezzel pénzt takarít meg nekünk.


A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. gyártósoráról kizárólag egyedi, milliméterpontosan lemért és kivitelezett árnyékolástechnikai termékek kerülnek le. Nincs sorozatgyártás, nincsenek sablonok, minden a helyszín, a beépítési lehetőségek és a megrendelői igények szerint készül. Gyártóként jól tuja a Rollstar, hogyan segítsen a jól működő külső és belső árnyékolók „megmentésében“, ha új helyre költöztetnénk őket.

Az irodák, és egyre inkább a lakások legnépszerűbb belső árnyékolóját, a szalagfüggönyt a Rollstar le tudja rövidíteni a kívánt méreteknek megfelelően. A szalagfüggöny lamelláinak hosszúságát és a vezetősínt is pontos méretre lehet szabni, megfordítható a lamellagyűjtés, ha az új helyen így praktikusabb. Ha esetleg szállítás közben megsérült egy-egy lamella, akkor azokat pótolja a Rollstar. A szalagfüggöny megjelenésén változtathatunk úgy is, ha digitalizált fotókat visz fel a lamellákra a Rollstar. Ez irodákban és a lakásokban is teljes felfrissülést hoz.

RolettaRolettaA Rollstar roletta átalakítását is vállalja: legalább ötvenféle rolettatextilből választhatunk az új helyiségek színvilágához illőt, ha egyébként maga a váz, a rolettahenger működésében nincs hiba. A külső árnyékolók, napellenzők is átalakíthatók a megváltozott körülményeknek megfelelően. Ha az épület homlokzatát újraszíneztetjük, színtónusához választhatunk új napellenző ponyvát, amelyet a meglévő szerkezetre tisztítás, ha szükséges, felújítás, olajozás után felszerel a Rollstar. A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. több mint százötvenféle minőségi ponyvákat kínál e célra.


Az ország több pontján működő Rollstar márkaüzletekben, illetve közvetlenül a gyártóüzemben és bemutatóteremben kérhetjük a Rollstar segítségét az átalakításokban.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.