Nekem bevált a Rollstar duettfüggöny

Az egyik szemem sírt, a másik meg nevetett, mikor frissen diplomázott fiúnk továbbképezni magát Debrecenbe repült a családi fészekből, ami így férjemmel kettőnknek már fölöslegesen nagynak bizonyult.

Fiúnkból mindig örömmel várt vendég lett új otthonunkban. Korábbi házunkba a Rollstarral csináltattunk redőnyöket, szúnyoghálókat, amik kifogástalanul működtek éveken át. Ezért bizalommal fordultunk tanácsért a Rollstarhoz, hogy fiúnk új szobájának ablakára milyen belső árnyékolót ajánlanak, mivel ő csak teljes sötétségben szeret aludni. A Rollstar duettfüggönyt ajánlott. Mint a képen is látható a fogantyús működtetésű duettfüggöny tökéletesen illeszkedik a bukó-nyíló ablakfalcba, oldalsó feszítése révén együtt mozog az ablakkal.

A speciális kikészítésű dupla-pliszérozású duett-textil kiváló hang- és hőszigetelő képességgel bír. Az oldalt látható 1-2 mm-es fényrés pedig éjszaka már nem jelent zavaró tényezőt. Fiúnk elégedett, szerinte jól döntöttünk, hogy ismét Rollstar árnyékolót választottunk.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.