Nekem bevált a Rollstar Loggia

Váci úton a X. emeleten lakom a Duna Plazával szemben. Miután a Rollstar társvállalatával a Front.-Tech Nyílászárógyártó Kft-vel megcsináltattam a nyílászáróimat, igy az utca zaját sikerült kizárnom és már semmi sem zavarta éjszakai nyugalmamat.

Ablakaimra lehúzható, az erkélyajtómra pedig elhúzható szúnyoghálókat tetettem velük, így a szellőztetés sem okozott többet gondot. A fotón is látható, hogy nagyon kellemes kilátás nyílik a lakásomból a budai hegyekre ill. a Dunára.

Csakhogy a X. emeleten kora délutántól napnyugtáig telibe kapom a tűző napot, ami korábban szinte lehetetlenné tette nyári délutánokon az erkélyen való kint tartózkodásomat. Ezt a problémát is szerettem volna megoldani. Mivel a Rollstar korábban végzett munkájával elégedett voltam, így ismételten hozzájuk fordultam. Én csuklókaros napellenző felszerelésére gondoltam, de a Rollstar Kft képviselője meggyőzött róla, hogy Loggia alfa típusú napellenzőt kell ide felszereltetnem.

Ugyanis a X. emeleten nemcsak nagy meleg van, de a rendkívüli magasság ill. a Duna közelsége miatt állandóan erősen fúj is a szél. Elmagyarázta, hogy a napellenző legnagyobb ellensége nem az eső, hisz a ponyvák vízlepergetőek, hanem az erős, viharos szél, hisz az a karokat eltörheti, aminek következtében a ponyva is elszakadhat. Javaslata bevált, hisz az erkély korlátjához erősített kar biztonságossá teszi napellenzőm szinte minden napos működését. Meggyőződésem, hogy hosszú távon kifizetődik szakemberekkel dolgoztatni.

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.