Nekem bevált a Rollstar napellenző

Csaknem 10 éve szereltek fel a Rollstar szakemberei DNY-i fekvésű teraszunk fölé 2 nagyméretű napellenzőt.

Beköltözésünk után hamar kiderült, hogy árnyékolással meg tudjuk hosszabbítani a teraszon tölthető időszakot, tűző napsütésben is kellemesen költhetjük el a napellenző alatt ebédünket, és klíma nélkül is csökkenthetjük a teraszra nyíló helyiségek felmelegedését, megakadályozhatjuk pl. a bútorszövetek fakulását, fabútorok színváltozását.

Amíg erre nem figyeltünk szinte szétporladt a naptól a tv-t és a dvd lejátszót összekapcsoló Scart csatlakozó műanyag része. Ahogy a képen látszik, még a teljesen ki sem tekert napellenző is megvéd az esetleges kíváncsi tekintetektől, megőrizve a teraszon az intimitást.

Vásárlási döntésünket az is befolyásolta, hogy a Rollstar nyitható szúnyoghálóinak minőségéről már meggyőződtünk. Azóta az is bebizonyosodott, hogy a napellenzőben sem kell csalódnunk. A ház színvilágához jól illő ponyva ennyi idő után is tartja élénk színeit, s tisztítására sem kellett sok időt fordítani. A masszív szerkezeteket akkor is helyükön találtuk, amikor egyszer fejvesztve rohantunk haza a közeli boltból egy kezdődő vihart érzékelve a kitekerten hagyott napellenzők "megmentéséért".

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.