Nekem bevált a Rollstar napellenző

17 évvel ezelőtt építettük a házunkat. Anno a teraszra a Rollstartól rendeltünk egy 8 m széles és 2,5 m karkinyúlású napellenzőt.

Most, hogy végre ismét beköszöntött a tavasz és készülünk a nyárra, kitekerve a napellenzőt döbbentem meg, hogy 17 év óta először baj van a napellenzővel. Mint a képen is látható, 17 év után a ponyva a varrás mentén elszakadt. Úgy tűnik, nemcsak rajtam fog az idő, de a ponyva is elfáradt. A színe nem fakult ki, UV-stabilitását, vízlepergető képességét nem veszítette el.

Miután a Rollstar Kft-t megbízható, korrekt cégnek ismertem meg 1996-ban, nem lepődtem meg, hogy a telefonszámuk változatlan, bemutatótermük üzemel és ugyanolyan készségesek, mint korábban. Ők felajánlották, hogy szerény díjazás ellenében megvarrják a ponyvát, de úgy gondolom 17 év után egy új ponyva mégis csak jobban mutat házunkon. Így ponyvacserét rendeltem.

Az eltelt idő is igazolta, hogy a Rollstar által végzett munka és a használt anyagok valóban minden tekintetben időtállóak. A következő 17 évre ismét megoldottam teraszunk árnyékolását.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.