Nekem bevált a Rollstar redőny

Egy évvel ezelőtt nagy fába vágtuk a fejszénket, házépítésbe kezdtünk. Barátoktól, ismerősöktől korábban sok "horror-történetet" hallottam, hogy az építkezés során nemcsak az építési területről, hanem a már álló házból is mi minden tűnt el, van akinek az ablakát bontották ki, van akinek a beépítésre váró fürdőkádját vitték el.

Miután én nem kívántam a bajokat tetézni, el kívántam kerülni a megelőzhető gondokat, ezért nem " magyar szokás szerint" a beköltözés utánra hagytam az alumínium redőny felszerelését, hanem már az építkezés során felszereltettem a Rollstar szakembereivel az alumínium redőnyöket. A Rollstart megbízható, korrekt cégként írták le barátaim, akik korábban már tőlük rendeltek kültéri vagy beltéri árnyékolót.

Örömmel jelenthetem, nem is tűnt el semmi a még lakatlan házunkból, a ház teljes lehűlését is megakadályozta a kellő időben felszereltetett alumínium redőny. Az egyszerű és kényelmes használatot pedig a német elero cég kapcsolóval működtethető motorjai biztosítják. Nem csalódtam a Rollstar munkájában, elvárásaimnak megfelelően precízen, hatékonyan dolgoztak. Jó szívvel ajánlom másoknak is őket.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.