Nekem bevált a Rollstar redőny

Mikor a férjemmel a házunkat terveztük és különböző variációkat, kalkulációkat készítettünk, már akkor hosszútávon energiatakarékos megoldásokon törtük a fejünket, hogy a házunk üzemeltetési költsége minél alacsonyabb legyen.

Több szempont pl. biztonság, fűtési-hűtési költségek optimalizálása figyelembevételével is egyértelműnek tűnt, hogy vakolható tokos szúnyoghálóval ellátott kompakt alumíniumredőnyöket tetetünk fel. Csak az volt a kérdés, hogy melyik gyártótól rendeljük meg. Mivel baráti körünkben többek is dolgoztak a Rollstar Kft-vel, így az ő megelégedettségük volt a legjobb ajánlólevél számunkra. S valóban jól döntöttünk: precíz felmérésüknek, s pontos kivitelezésüknek köszönhetően 4. éve kifogástalanul működnek redőnyeink.


Elero távirányítós motorral, időprogrammal automatizált redőnyeinknek köszönhetően nyáron 6-8 fokkal hűvösebbek szobáink a kinti hőmérsékletnél, klímaberendezést így nem is használunk. Télen pedig alacsony fűtési számlánkban jelentkezik a megtakarítás. Nyaraláskor sem idegeskedünk, mert automata redőnyeink szabadság programjuknak köszönhetően önműködően járnak le-fel.

Így most már mi is csatlakozunk azok köréhez, akik jó szívvel ajánlják árnyékolási problémák megoldására a Rollstar Kft-t.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.