Nekem bevált a Rollstar redőny

Immár ötödször fogjuk ünnepelni a Karácsonyt Budapest környéki házunkban. 6 évvel ezelőtt, amikor budapesti panellakásunkban új házunkat terveztük, elhatároztuk, hogy az ésszerűség jegyében fogjuk felépíteni és üzemeltetni.

Egyértelmű volt számunkra, hogy már a beköltözés pillanatában legyenek fent az elektromosan működő alumínium redőnyök, amik nemcsak biztonságot nyújtanak a viszonylag gyéren lakott környéken, de egyszeri beruházással hosszú távon sokkal alacsonyabb fűtési-hűtési számlákkal kalkulálhatunk.

A legkorszerűbb nyílászárók beépítése mellett is télen minimum + 5 fokot, nyáron pedig - 5 fokot jelent az alumíniumredőnyök ésszerű használata pl.: most télen napnyugtakor leengedjük a redőnyöket, hogy megnehezítsük a ház lehűlését. Mivel valamelyik asztalon mindig hever valamilyen távirányító, így arra gondoltam, hogy egyszerűbb fix helyre rögzített kapcsolóval működtetni a redőnyöket, így nem kell majd keresgélni. Igaz a Rollstar üzletkötője mondta, hogy akad olyan megoldás is, hogy a távirányító tartóját a falra rögzítik, de akkor is fennáll a veszély, hogy amikor a férjem kiveszi és lehuppan a fotelba meccset nézni és leereszti hozzá a redőnyt, elfelejti visszahelyezni - utána pedig csak keresgélhetném, hová dobta le a távirányítót. Kapcsolós megoldással kiiktattam egy vitaforrást közöttünk.

Számításunk bevált: az 5 éve német, Alukon alapanyagból készülő német, elero motorral kifogástalanul működő ROLLSTAR redőnyeink minden várakozásunknak megfelelnek. Amit terveztünk, meg is valósítottuk.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.