Nekem bevált a Rollstar távkapcsolós redőny

Óbuda legzajosabb utcájára nyílik az ablakom. Mikor az unokám javaslatára a Front-Tech Kft-vel kicseréltettem az ablakaimat, végre nyugodtan tudtam aludni, nagyon jól kizárta a zajt a különleges üvegezésű nyílászáró.

Később viszont a nyári kánikula során befülledt lakásra panaszkodtam családtagjaimnak. A Rollstartól rendelt reluxák csak enyhítették a hőséget. Unokám "tudományos alapossággal" elmagyarázta, hogy kint kell megfogni a hőt és, hogy az én lakásomra miért a redőny a tökéletes megoldás.

Betörőtől a IV. emeleten nem félek, de nem mindegy, hogy télen mennyi távfűtésszámlát fizetek és végre nyáron sem kapok hőgutát, kellemesen hűvösen tudom tartani a lakást. Persze, amikor azt javasolta, hogy távirányítós motoros legyen, akkor mondtam neki, hogy ne vicceljen, az én koromban már képtelen vagyok az új ketyerékkel megbarátkozni. De megnyugtatott, hogy pofon egyszerű a használata, hasonló mint a TV-távirányítója, csak itt le-fel gombot kell megnyomni. Örülök, hogy hallgattam rá.

Nehezemre esik már a járás, így viszont fotelben ülve csak kattintok és a délutáni napsűtés ellenére sötétben nézhetem a kedvenc TV-sorozatomat, a virágaimat sem kell arrébb tolnom, függönyt elhúznom, hogy hozzáférjek a redőnyzsinórhoz. Szerencsés vagyok, hogy így kényeztet az unokám.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.