Nekem bevált a Rollstar zsaluzia

Sok évvel ez előtt tervezgettük a szülői ház felújítását melyhez a régi formátumához igazodó modern elegáns és egyben komfortos megoldásokat kerestünk, ami megfelel a ház nyílászáróinak mechanikai és a napsugárzás elleni védelmének, valamint eleget tesz a komfort és esztétikai szempontok komplex elvárásainak is.

Ekkor fedeztem fel az újpesti Rollstar Kft. üzemét ahol a szívélyes fogadtatást és a részletes termékismertetőt követően a gyártó részlegükön is végig kalauzoltak. A Rollstar Kft.-nél talán az elsők között sikerült a hagyományos fehér és ezüstszíntől eltérő a házunk homlokzati és az ablakpárkány színével harmonizáló halvány beige színárnyalatú távvezérlésű zsalúzia kültéri árnyékolóját beépítenünk. Remek védelmet biztosít, legyen az napsugárzás viharos szél vagy eső.

Közel hét éve a családunk legnagyobb megelégedésére kiválóan működik s még a távirányító kezelése sem okozott nehézségeket még az idősebb családtagok számára sem.

Úgy gondolom a legjobb ajánló levél a kifogástalan működés és az elégedettség érzése,melyet a termékek minőségének a szakszerű gyártó és kivitelező-szerelő munkájuknak köszönhetően volt szerencsém megtapasztalni.

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.