Nekem bevált a Front-Tech nyílászáró

Váci úti 10. emeleten lévő Dunára és a budai hegyekre néző lakásom számomra legkedvesebb helyén, a nagyszoba és erkélyem közé készített a Front-Tech Nyílászárógyártó Kft a teljes falat beépítve üvegezett ajtót ill. ablakokat.

Nappalim így jóval világosabb, otthonosabb lett. Nyugodt alvásomat mostmár egyáltalán nem zavarja a mindig forgalmas Váci út zaja, köszönhetően a nyílászáró profilok ill. az üvegezés kitűnő hangszigetelésének.

A Duna felől fújó szelet, hideget sem érzem többet a kiváló hőszigetelésnek hála. A Duna közelsége miatt a szúnyogok "támadását" is ki akartam zárni. Legcélszerűbb megoldásként a mozgatható szúnyoghálókat ill. redőnyöket a társvállalattól, a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft-től rendeltem meg. Igy "egykézből", egyszeri felvonulással és beépítéssel tudtam le a szerelési munkálatokat. Miután a Rollstartól Loggia napellenzőt is rendeltem, most már délutáni tűző nap esetén is kellemes hűvösben tudom élvezni a panorámát.

A napellenző kellemes színe mindig megnyugtat és jó kedvre derít. A beépítési, szerelési feladatokat végző szakemberek pontosan és tisztán dolgoztak. Az eredmény minőségileg és esztétikailag is tökéletes lett. Sokkal jobban érzem otthon magam, komfortosabb lett az életem.

Habár mindez már néhány éve történt, szervizelésre szükség eddig nem volt.

Családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek csak az Önök termékeit és munkáját tudom ajánlani!

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.