Nekünk bevált a Rollstar szalagfüggöny

A Bonyhád Városi Kórház Pulmonologiai Osztályának nagyon csúnya volt az ebédlője. Nyílászárók cseréjére nincs keret és a függönyök 20 évesek voltak. Leszakadt karnis, hiányzó csíptető és ezért csámpás összkép volt az, ami mindig uralkodott ebben a helyiségben.

Nem szerettünk még bemenni se ebbe a helyiségbe és a betegek is szívesebben fogyasztották az ágyuk mellett az ételt. Ez most megszűnt Önöknek köszönhetően.

szalagfüggönySzalagfüggöny Bonyhád Városi Kórház Pulmonologiai Osztály

A függöny, amit ajándékba kaptunk Önöktől szép, praktikus, könnyen kezelhető és dekoratív. Nyáron hűvös volt az ebédlőben, mert árnyékolt, de ugyanakkor nem csinált korom sötétet, most pedig, hogy hűvösebb idők járnak, nem érzik úgy a betegek a rossz nyílászárok mellett, hogy jönne a hideg a hátukra, mert a lamellák teljes fedésével szigeteli is az ablakból áramló hideget. Az ételkiadás is egyszerűbb lett, mert egy mozdulattal megoldhatjuk a kapcsolatot a tálaló és ebédlő között. Nem szaporítom a szavakat, hisz a képek szerintem helyettem is beszélnek! Nagyon köszönjük önzetlen segítségüket és sok sikert kívánunk a cég további működéséhez!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.