Nekem bevált a műanyag nyílászáró


Húsz éve lakunk a Dunakanyarban, egy szép, hegyoldali lakásban. Az északi frontra nyíló ablakokkal minden ősztől tavaszig harcot vívtunk azért, hogy a hideg északi szél ne hatoljon be a lakásba.

Kihasználtuk az összes hagyományos módszert: purfix, gumicsík tömítő, ablakpárna, vastag függöny - számottevő eredmény nélkül. 2008 őszén elhatároztuk, hogy kicseréltetjük az északi front ablakait. A megismert műszaki paraméterek és a szállítási, valamint beszerelési feltételek összehasonlítása után a Front-Tech műanyag nyílászáróit választottuk.

AblakAblak

Döntésünk helyessége gyorsan beigazolódott. A felméréstől kezdve jó és hatékony kapcsolatban voltunk a Front-Tech munkatársaival. A méretre gyártott ablakok cseréjét szervezetten, gyorsan végezték el. Gondoskodtak arról is, hogy a lakás más területei ne kerüljenek az építés porlepte hangulata alá.

A végeredmény az ősz beállta óta kézzel fogható, illetve nem fogható, hiszen nem lebeg a függöny, ha fúj a szél, és hiába próbáljuk a kezünkkel érzékelni legalább a sugárzó hideget, nem sikerül. A kiválóan beépített és szigetelt ablakkeretek nem engedik be a levegőt és a speciális dupla üvegek is távol tartják a kinti hideget még az ilyen mínusz tíz fokokban is, amelyek az utóbbi napokban voltak.

Hrabéczy Éva

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.