Nekem bevált a Rollstar redőnykapu

Új ingatlanunk építése során 5 m nyílás szélességgel rendelkező két kocsi beállós garázsunkhoz garázskaput kerestünk. Alábbi szempontokat tartottuk szem előtt: ne nyíljon be a garázstérbe, mert ott van a padlásföljárónk, hőszigetelt legyen, csendesen működjön, az ingatlanhoz esztétikailag illeszkedjen.

A mai kornak megfelelően végignéztük a legkülönfélébb garázskapu forgalmazó és gyártó cégek ajánlatát és így találtunk rá a Rollstar Kft-re, akik a helyszíni felmérés után technikailag és anyagilag is kitűnő megoldást ajánlottak.

Továbbiakban figyelembe vettük a Kft. által ajánlott biztonsági vezérlési rendszer előnyeit is (DOOR kontroll garázskapu vezérlő)

RedőnykapuRedőnykapu

2 éves tapasztalat után elmondhatom, hogy jól döntöttem, mert a hőszigetelt garázskapunak köszönhetően a téli időjárás viszontagságai mellett még a teraszon tartandó virágokat is át tudom itt teleltetni, hogy majd tavasszal a teraszom ékességét emeljék.

Amit még említésre méltónak tartok, hogy a redőnykapu egy 30 x 30cm-es tokban gyűjti össze a lamellákat, így a mennyezetvilágítás is tökéletesen funkcionál a kocsik karbantartása, és tisztítása során.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.