Nekem bevált a kompakt redőny szúnyoghálóval

A ma is kifogástalanul működő kompakt redőny-szúnyoghálós rendszerünket a Rollstar kft-től rendeltük meg 8 éve. A redőny kíváló tulajdonságai jól ismertek én most inkább a szúnyogháló előnyeit ecsetelném a hagyományostól eltérő nézőpontból.

Mivel teljes mértékben manuálisak, mi dönthetjük el, mikor akarjuk használni, hiszen télen több fényt szeretnénk a lakásunkba engedni (ekkor felengedjük), de nyáron, az erős napsütésben, igen kellemesen árnyékol is, szűri a sugarakat.

Kompakt redőny szúnyoghálóvalKompakt redőny szúnyoghálóval

Persze nem akarom háttérbe szorítani egyik legfőbb erényét sem, mert ezek a szúnyoghálók biztosítják a szúnyogok, rovarok távolmaradását a lakástól. Mindannyian tudjuk, hogy nincs is zavaróbb, mint az éjszaka közepén arra ébredni, hogy valami zümmög a fülünkbe, netalán mászik az arcunkon...

A szúnyoghálónak hála, amikor a felettünk lakó kedves szomszéd a macska pokrócát kirázza, a macskaszőr is fennakad a hálón. Még mindig egyszerűbb a szúnyoghálót letisztítani, mint a nappalit állandóan "suvickolni".

De még van egy hatalmas előnye ezeknek a hálóknak; nyár lévén most minden elkezdett virágozni. Többek között a nyárfa is ontja magából a temérdek szöszmöszt, vattát...... ha nem lenne háló, amin ezek fennakadnának, naponta többször kellene takarítani, felmosni a lakásban, hiszen ezek otthonunkba is beszállnának. És, ha valaki allergiás, habár ezen típusú fát nem irthatja ki véglegesen az utcákról, annyit megtehet, hogy kizárja a házából a termékét, ezzel is enyhítve a tüneteken....

Szóval, mi tartaná vissza Önt is, hogy otthonát kellemesebbé tegye?!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.