Nekem bevált a Rollstar pliszé


A harmonika ajtó árnyékolása különösen nagy gondot okozott új házunkban. Ez az ajtó ad ugyanis kertkapcsolatot az étkezőnk és a terasz között. Sokat használjuk időnként a két teret teljesen összenyitva.

Igazából nem az árnyékolás volt itt a legfontosabb, hanem, hogy megoldjuk a be- és kilátás igényeink szerinti változtatását,biztosítsuk a két tér elválasztását, ha kell intimitást adva a belső térnek, de úgy, hogy jól használható legyen az ajtó eredeti funkciója mindenkor.

pliszépliszé

A lehetőségek között a szalagfüggöny, a motoros reluxa, a zsaluzia és számos ismert hagyományos függönymegoldás jött először a képbe, mind-mind a saját, ide nem illő hátrányával. Végül a pliszét választottuk, mondhatnám, hogy szinte véletlenül, hiszen ez akkor nekem új volt, semmit nem tudtam róla mikor először ajánlotta a Rollstar. A pliszé itt teljesen betölti funkcióját, könnyű, egyszerűen használható és mégis különleges. Nagyon szeretjük, hisz négy év után is mindenféle karbantartás nélkül működik, pedig minden nap fel és lehúzzuk. (L. T.)

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.