Nekem bevált a Rollstar motoros redőny


Budapest környékén épülő házunk tervezésénél sokat vitatkoztunk az épületgépészeti szerkezetek kialakításánál. Egy valami azonban már kezdettől fogva biztos volt: az ablakokra redőnyöket tetetünk.

RedőnyRedőny

Biztonsági, kényelmi, esztétikai és nem utolsó sorban hőszigetelési szempontok tették egyértelművé döntésünket. Megnyugtató, hogy a redőnyök védik az ablakokat, vihar vagy esetleg betörési szándék esetén megnehezítve a természeti elemek és a rossz szándékú emberek "munkáját". Központi elektromos irányítással minden szinten egyszerre vagy akár külön-külön is mozgathatjuk a redőnyöket, így pillanatok alatt elérhetjük a mindenkor szükséges helyzetet. Mediterrán hangulatú házunknál különösen nagy hangsúlyt fektettünk a ház színeire, és ebben a redőny árnyalata sem volt mellékes. Színét pontosan az ablakkerethez akartuk igazítani az egységesebb kép érdekében.

RedőnyRedőny

Számunkra csak egy bizonyos színárnyalat jöhetett szóba, de ez sem volt probléma. A lehúzott redőnyök nyáron kellemesen hűvösen tartják a házat légkondicionálás nélkül is. Télen viszont a helyiségek melegen tartásában segítenek.

A gyors, szolgálatkész szolgáltatás külön kellemessé tette a céggel való együttműködést és számunkra kielégítő, hasznos szerkezet és kellemes látvány lett az eredmény.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.