Nekem bevált a Rollstar redőny

Budán, ahol lakunk 1-2 fokkal mindig hidegebb van mint, a város alacsonyabb fekvésű részein, és bizony a szelek is hidegebbek. A 6 méteres nagyon szép terasz is eléggé védtelenül hagyja a lakás nappaliját, az északi fekvésű hálószobáról nem is beszélve.

Amíg velünk laktak a gyerekeink, gyakran panaszkodtak a hidegre, és az sem mellékes, hogy a fűtésnek szinte állandóan mennie kellett.

Schram Dániel és Rollstar redőny

Schram Dániel és Rollstar redőny]Próbálkoztunk sok mindennel, tömítésekkel, műanyag redőnyökkel, ezzel némi eredményt el is értünk, de a műanyag redőny mégsem védett annyit, mint amit elvártunk. A legkisebb szél is rázta, zörgött az ablak keretbe felül beszorított hatalmas méretű dob, nemcsak a világító felületet vette el, hanem mivel kilógott a fal síkjából, a legkisebb eső is hangosan dobolt rajta. A dob, a felfutó sínek mind durva vasszerkezetből készültek, a színei nem harmonizáltak az épület és az ablakok színeivel, semmi eleganciát nem kölcsönöztek a lakásnak. Durva szerkezetét csak akkor láttam igazán, amikor végre végleg megszabadultunk tőle. Ritka dolog, hogy egy lakás átalakításánál a bontott anyagra senki nem tart igényt, na ezzel ez történt: egyenesen a sittes tartályba került. Akkor láttuk, hogy a lamellái sok helyen szakadtak és töröttek voltak, nem csoda, hogy nem töltötték be funkciójukat. A biztonságérzetünket sem növelte, ugyanis kívülről bárki fel tudta volna emelni.

Mindez megszűnt, amikor alumínium profilból készült szigetelt redőnyt vásároltunk ROLLSTAR Kft.-től.

Az új redőny szerkezete finom, méreteiben sokkal kisebb, így szinte észrevétlenül tölti be feladatát. Színárnyalatai szinte minden igénynek megfelelnek. Azt hiszem, szerkezeti felépítése, szilárdsága sokkal nagyobb biztonságérzetet kelt, nem beszélve a hőszigetelő képességéről, amit az alumínium idom között lévő szigetelőanyagnak köszönhet.

Eddigi tapasztalatunk szerint mintegy 25-30 százalékos megtakarítást lehet elérni a tetszetős, komoly anyag felhasználásával.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.