Nekem bevált a kitámasztókaros napellenző

Pár évvel ezelőtt sziciliai nyaralásunk alatt a barátnőm teraszán láttam egy szellemesen kivitelezett napellenzőt, amely olyan volt mint egy ablakok között lehúzható un. roletta - nekem laikusnak legalább is úgy tűnt. A meglepetés erejével hatott, mert itthon ilyen megoldással még nem találkoztam. Nem voltak drága csuklós karok, áttételek, stb.

Egyszerűen le kellett tekerni, a terasz korláton volt két állítható kar, amelyikhez ki lehetett rögzíteni különböző állitható magasságban a ponyvát.

Itthon aztán nagy meglepetésemre a Rollstar Kft már ismert megoldáskent fogadta megrendelésünket, s széles napellenző választékából a Loggia alfa típust ajánlotta. Az izléses, egyszerű és rendkívül igényes kivitelezés a Rollstart és annak tapasztalt csapatát dicséri.

<p align="center">NapellenzőNapellenző

Hosszirányban 2 db napellenzőt szereltettünk fel, aminek következtében szakaszosan tudunk napos és árnyékos területet létrehozni a teraszon. Így az is, aki napozna, de az is, aki inkább árnyékban olvasna, egyidőben zavartalanul megtalálja a neki legmegfelelőbb zugot a mi kis mediterrán teraszunkon. Kifogástalan működésével maradéktalanul meg vagyunk elégedve.

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.