Nekem bevált - siófoki redőny

"Régóta szerettem volna egy önálló lakást. Végre eljött az átadás ideje, kézhez kaptam lakásom kulcsát. A nyílászárókra motoros alumíniumredőnyt tartottam praktíkusanak, hisz a szlogennel reklámokban már többször találkoztam: télen fűt, nyáron hűt, ráadásul plusz biztonságérzetet nyújt."

Baráti társaságból mindenki jó tapasztalataikra hivatkozva a Rollstart Kft.-t ajánlotta. Elmondták, hogy a határidőt betartva precíz, pontos szerelést végeznek. Így felkerestem a siófoki bemutatótermet, ahol a szakszerű termékbemutatást, mintadarab kipróbálását követően helyszíni felmérést kértem. A helyszínifelmérés után technikailag és ár-érték arányában is megfelelő ajánlatot kaptam.


Német, csendes fékezésű, véghelyzetben lassítva megálló Elero akadályérzékelős motort választottam (nem szeretném kipróbálni, remélem nem felejtek alatta leengedéskor soha semmit, de ki tudja...), két ikerlefutós megoldás miatt több csatornás távirányítós működtetéssel. Ezután már csak a szerződést kellett megkötnöm foglaló befizetésével. A szerelési időpontot előre lefoglaltam. 10 nap múlva a Rollstar Kft. szerelői a megbeszélt időpontra pontosan érkeztek. A videó is bizonyítja milyen szép lett a motoros működtetésű alumínium redőnyöm. Rendkívül elégedett vagyok, köszönet és elismerés a szakszerű csapatmunkáért.

Sárkány Zsolt

Kérdése van? Keresse a Rollstar munkatársait bizalommal!


2019.12.12

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.