Nekem beváltak a Rollstar árnyékolói


14 éve költöztünk családi házunkba, akkor a képen szereplő, Rollstar termékeinkkel szinte egyidős lányunk pár hónapos volt.

szúnyoghálószúnyogháló

Nem volt időnk körülnézni a piacon, barátunk javaslatára a Rollstarral szereltettük fel a legszükségesebb rolókat, szúnyoghálókat, amelyeket azóta is megelégedéssel használunk. A száraz nyarakon alig van szúnyog, annál több a darázs, a szúnyogháló a pollenektől is véd, és a nyest sem téved be éjszaka az ablakon. A külső fényvisszaverő konyhai roló nélkül napos időben lehetetlen lenne a konyhát délelőtt használni.

Közben a gyerekek és a tetőtéri hálószobák száma 4-re emelkedett. Most több cégtől kértünk ajánlatot.

rolettaroletta

Az igazi különbséget a szolgáltatásban tapasztaltuk. Míg más, hasonlóan jó minőségű árút kínáló vállalkozások, a számunkra legégetőbben védelmet igénylő nyílászárókra árnyékolók felszerelését elvetették, mivel szabványszerűen, vagy mondhatnám, egyszerűen nem megoldható e feladat, addig a Rollstar egyetlenként, nemcsak jó minőségű árut, hanem megoldást kínált a problémánkra. Van ahol ki kellett vágatni valamennyit a párkányból, van ahol pótlást kellett betenni, mindez számomra nem fontos, a lényeg, hogy télen melegebbek, nyáron pedig elviselhető hőmérsékletűek legyenek a tetőtéri szobák. Nem értek a műszaki megoldásokhoz, nem is érdekel. Tudom mi a problémám, és szeretném ha az, akit megbízok, gondolkodna rajta és javaslatokat tenne, hogyan lehet hatékonyan, esztétikusan megoldani. Ezt a személyre szabott kiszolgálást csak a Rollstartól kaptam meg. Azt hiszem legközelebb, megint nem kell körbenéznem a piacon!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.