Nem hagy hidegen: a téliesített pergola

A kültéri napellenzők közül a pergola képes a legnagyobb, legszelesebb teraszokat is professzionálisan, biztonságosan árnyékolni. És téliesítve képes arra is, hogy a zordra forduló időben is kellemessé tegye a kültéri helyiséget. Különösen fontos ez az éttermek, vendéglátóhelyek, kávézók számára, hiszen a dohányzó vendégeknek kulturált környezetet teremthetnek. Emellett persze téliesített pergolával a családiház-tulajdonosok is meghosszabbíthatják a teraszon töltött időt.

Pergolával akár egy garzonlakás méretű terasz is biztonságosan és tetszetősen árnyékolható, így érthető, hogy elsősorban a hatalmas, szabad ég alatti szobákkal rendelkező vendéglátóhelyek körében népszerű kültéri árnyékoló. Ám ez az árnyékoló valóban négy évszakossá tehető, hiszen a rossz, esős idő beköszöntével sem tekerjük fel, és hagyjuk aludni, hanem téliesítjük!

Igen, a pergolát oldalról leereszthető - akár ablakos - ponyvával védetté tehetjük az időjárás viszontagságaival szemben, így máris egy különleges komfortú helyiséget kapunk. A pergola masszív felépítmény, amire szüksége is van, gondoljunk csak a méreteire! A Rollstar üzemében nagy szilárdságú alumínium profilokból készül az egyedi méretek szerint gyártott pergola-vázszerkezet, amelyre kitűnő minőségű, UV-stabilizált, víz- és szennytaszító árnyékoló ponyva kerül. Gazdag és esztétikus textilválasztékot alakított ki a Rollstar, ami egyaránt bírja a nyári napfürdőt és a szakadó esőt is . Fontos ez azért is, mert a stabil alumínium „csontvázra” húzott textíliát, magát a pergolát nem lehet nem észrevenni, kiváltképp akkor, ha logóval, reklámszlogennel, fotóval még hivogatóbbá, egyedibbé és feltűnőbbé tesszük. Erre pedig minden lehetőséget megad a Rollstar szakembergárdája!

A nagy méretekből adódik a kérdés: vajon könnyű-e kezelni a több tíz négyzetméternyi ponyvát? Nos, a válasz: határozott igen. A kézi tekerés mellett egyre természetesebb választás a motorizálás. A téliesített pergola nagyszerű választás vendéglátóhelyek számára, hiszen a dohányzó vendégek esőben, szélben sem kényszerülnek fedetlen helyre, de a magánházak teraszait is körbeölelheti a védelmező ponyva. Egy biztos: senkit sem hagy hidegen!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.