Nyár, vihar, napellenző...

Tombol a nyár, évszázados melegrekord dőlt meg a napokban. De tombolhat a vihar is, amikor fák dőlnek ki, tetők és villanyvezetékek rongálódnak meg. De hogyan óvjuk meg a kitekert napellenzőt a rongálódástól, ha áram nélkül marad a ház? És ha a távollétünkben, nyaralásunk idején fordul viharosra az idő? A Rollstar elero motorokkal és különféle érzékelőkkel szereli fel és védi meg a napellenzőket.

Tikkasztó forróságot, perzselő napsugarakat, hirtelen kerekedő záporesőt is hozott a nyár, és még előttünk áll az év legmelegebb hónapja, az augusztus. A nyaralás, a pihenés, a teraszon olvasgatás, a vendégfogadás ideje.

A napellenző a legkedveltebb kültéri árnyékolók között tudhatja magát. Öltözteti a homlokzatot, néhány mozdulattal árnyékba boríthatjuk vele az erkélyt, a teraszt, és miközben hűsölünk, a ponyva megvéd bennünket a káros UV-sugaraktól, és jótékony „mellékhatásként“ a beltér levegőjét sem engedi felforrósodni.

A Rollstar méretpontos gyártásban, minden egyes árnyékolni kívánt terület előzetes feltérképezésével készíti napellenzőit. A német elero csőmotorok és érzékelők hazai forgalmazójaként arra is megoldást kínál, hogy akkor is biztonságban tudhassuk a napellenzőnket, ha hirtelen leszakad az ég, és nem vagyunk otthon. És arra is, ha egy nagy vihar leszakítja a villanyvezetéket, a motorizált napellenzőnk pedig kihúzva maradt.

A technológia fejlődésével mára kényelmesebb és biztonságosabb is az életünk. Miért ne védenénk és használhatnánk sok-sok éven át zökkenőmentesen a napellenzőnket, ha megvan a módja? Az elero csőmotorok és érzékelők az árnyékolástechnika csúcstechnikáját jelentik, elérhető áron. Egy napellenző árának a töredékéért kérhetünk a Rollstar napellenzőre motorizálást és szél-, fény- illetve csapadékérzékelőt. Ha az okos érzékelő az általunk beállított paramétereket érzékeli, rögtön cselekszik: behúzza a napellenző ponyváját, így nem tépázza meg a vihar, a jégeső. Ha pedig ismét kisüt a nap, automatikusan kinyílik a napellenző. Az automatika távollétünkben is tudja a dolgát, védi az értékeinket!

Áramszünet?! Erre is tudjuk a megoldás: az NHK elero csőmotor azért praktikus, mert egy kézi vészhajtókarral is rendelkezik, amivel áram híján is fel tudjuk tekerni a napellenzőt. Az univerzális csőmotor robosztus felépítése hosszú távú, megbízható működést garantál, és akár egy 15 négyzetméteres napellenzővel is bír.

Készüljünk fel együtt a legforróbb augusztusi napokra, hogy a napellenző alatt eltöltött minden percet tökéletesen kiélvezhessük!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.