Zivatar ellen alumínium redőny


Jutott nekünk bőven a zord időjárásból az elmúlt hetekben. A hirtelen kerekedő szél, az égből leszakadó eső ellen sokan sokféleképpen védték otthonukat. Az alumínium redőny jó alternatívát kínál otthonunk legvédtelenebb felületei, az ablakok védelmére. A teljesen lehúzott redőnnyel óvhatjuk az üvegfelületeket a kopogó esőtől, jégtől, és mivel a zajvédelemben is szerepet vállal az alumínium redőny, a szél süvítését is „lehalkítja".

Az alumínium redőnyök a legnépszerűbb külső árnyékolók: „nagytudású" árnyékolástechnikai eszközök, amelyek védenek az időjárás támadásától, kinn tartják a nyári hőséget, télen pedig benn a meleget. Mindezen pozitív tulajdonságait pedig egyszeri befektetéssel hosszú-hosszú évekig élvezhetjük. Az alumínium redőnyök adta védelemre a közelmúlt időjárási viszontagságaira emlékezve is érdemes gondolni!

A Rollstar alumínium redőnyei egyedi gyártósorról kerülnek le, előzetes helyszíni felmérés alapján készülnek; ezek a pontos illeszkedés és hibátlan működés zálogai. Az extrudált alumínium profilból készített vezetősínek rugalmas tömítést kapnak, így csendesen működnek, és a szél sem rángatja. Maguk az alumínum lamellák UV-stabilizáltak, és úgy készültek, hogy a csapadéknak is ellenálljanak.
Ha már időben, még az építkezés elején gondolunk az alumínium redőnyökre, akkor választhatjuk a vakolható tokos kivitelt, aminek köszönhetően láthatatlan marad a védőtok. A Rollstar külsőtokos alumínium redőnyeit bármilyen ablaktípusra, utólag is felszereltethetjük, hogy így védjük otthonunkat a zord időjárástól.

redőnyredőny

A nagy esőzések és folyóáradások kellemetlen velejárója, a nyári szúnyoginvázió ellen is védekezhetünk egyúttal, ha az alumínum redőnnyel kombinálva szúnyoghálót is felszereltetünk az ablakokra.

Az alumínium redőnyökre intelligens vezérlőegységet telepíttethetünk a Rollstarral. Az elero csőmotorokkal automatizált árnyékolástechnikai eszközök között az időjárásra „érzékeny" típusokat is találunk. A redőnyöket automatikusan leengedi az intelligens vezérlőegység, ha csapadékot, nagy szelet észlel. Arra is lehetőségünk van, hogy egy gombnyomásra otthonunk összes redőnyét mozgassuk, így egy hirtelen jött zápor sem fog ki rajtunk: egyszerre engedhetjük le az összes alumínium redőnyt.

Az alumínium redőny külső védelmi „vonalként" gondoskodik otthonunkról, nyugodtan rábízhatjuk a munkát az elemi erőkkel! A mi dolgunk, hogy a Rollstar kínálatából kiválasszunk a megfelelő típust!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.