Omega ollókaros napellenző, avagy a legmodernebb retró

Az 1900-as évek eleje-közepe az ipari forradalom, a tömegtermelés felpörgésének, a polgáriasodás pezsgésében telt. A korszakban született, és ma is meghatározó árnyékolástechnikai termék az ollókaros napellenző, ami stílusos árnyékba borította a kávéházak teraszát, a kirakatokat, a mára műemlék házakat. A Rollstar Omega ollókaros napellenzője összehozza a múlt század hangulatát a mai legmodernebb technológiával.

Megőrizni, óvni, tisztelni és ápolni épített környezetünket egyre szélesebb körben felismert érték. A régi, belvárosi házak homlokzataira, az egykori polgári elit villaépületeinek teraszára, a nagy múltú éttermek, elegáns kávézók teraszára illik olyan lámpákat, cégtáblát, bútorokat és persze árnyékolástechnikai terméket választani, ami nem töri meg a harmóniát, békebeli megjelenést mutat, persze korszerű köntösben.

Az ollókaros napellenzők a XX. század „gyermekei”, így modernizálni szinte kötelesség. Az Omega ollókaros napellenző hozza a formát, míg a fejlesztéseknek köszönhetően a legfontosabb változás a megnövekedett szélterhelhetőség, így széles mérettartományban árnyékolhat. Az Omega 1,5 és 3 méter közötti karkinyúlással gyártható, maximális szélessége 9 méter. Ez a karkinyúlás-tartomány egyébként a legnépszerűbb, legkeresettebb, nem véletlen, hogy az Omega stabil, szélálló tervezésénél ezt vettük kiindulási alapnak.

Az Omega ollókaros napellenző homlokzatra és tartóoszlopokra is felszerelhető, utóbbi esetén kétoldalas, sátras elrendezésben is árnyékolhatnak. Ha a homlokzatra kerül, védőtető is kérhető hozzá, ami megvédi a ponyvát, és a homlokprofilt, hiszen becsukva az is a védőtető alá kerül. Az egyetlen egy dolog, amire figyelnünk kell: becsukva az ollókarnak minimális helyigénye van, a karkinyúlás felével számoljunk.

Az Omegára kerülő ponyva dőlésszöge 30 fok, amelyet a karok és a homlokprofil belső nehezékkel növelt tömege feszít kinyitott állapotban. Közben biztosan dolgoznak az acélcsövekből gyártott ollókarok, a távtartók, az önbiztosító csavarkötések… Az Omega modern főtartós konstrukcióban készül, így egyszerűen szerelhető. Működtetésében ugyancsak üdvözölhetjük a technológiai fejlődést: a kézi hajtókar mellett csőmotorral, és így kapcsolóval, távirányítóval is mozgásba hozhatjuk az ollókarokat, a ponyvatextíliát.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.