Önt is várjuk a Gardenexpón!

Háromezerötszáz virágzó orchidea, ingyenes kerttervezési tanácsadás, növényújdonságok, kerti bútorok és természetesen árnyékolástechnika. Hogy hol? A kertészeti szezont indító Gardenexpo kiállításon, ahol a Rollstar standján minden eddiginél szélesebb termékpalettával készülünk. Na, és még valamivel...

Március 23. és 25. között három napra egy nyüzsgő, eleven kertté változik a Budapest Sportaréna. A Gardenexpo kiállítással tulajdonképpen hivatalosan is kihirdethetjük a kerti szezont. Rengeteg kiállító készül erre az izgalmas eseményre, a standok megtelnek kerti bútorokkal, szerszámokkal és nélkülözhető, ámbár a lelkünknek nagyon is szükséges vidám kerti dekorokkal, apróságokkal. Lesznek berendezett komplett mini bemutatókertek, csodás orchideák, és természetesen a Rollstar is képviselteti magát, ahogy az már hagyomány a cégünk életében.

Idén minden eddiginél nagyobb választékkal jelentkezünk a Gardenexpón, hogy mindenki közelebb kerülhessen, sőt kipróbálhassa az árnyékolóinkat, meggyőződhessen arról, hogy a legapróbb részletekben sem kötünk kompromisszumot a gyártás során. Napellenzőkből és napvitorlákból is bemutatjuk a legmodernebb típusainkat, a mobilitása miatt kedvelt napernyőkből is elhozzuk a legpraktikusabb változatokat. Utóbbiak között van olyan is, amelyik konzolos szerkezetű, nem középen van a tartóoszlopa és elfordítható a ponyvája. Videónk is van róla! Az utóbbi idők sztárja, a napvitorla sem hiányozhat a standunkról, a fixtől egészen a kitekerhető és motorizált változatokig. Ön elmondja, hogy milyen napvitorláról álmodik, mi pedig segítünk a megvalósításban.

Egyre többen ismerik fel, hogy egy ház, lakás árnyékolása komplex feladat. A terasz, az erkély napvédelmével fontos lépést teszünk meg ennek érdekében, de még nem eleget! Igaz, hogy egy napellenző vagy napvitorla a beltér felmelegedése ellen is dolgozik, de nagyon nehéz dolga van akkor, ha az ablakokon szabadon tűz be nap a szobákba. Ezért a Rollstar standján a kültéri árnyékolók sorában az alumínium redőnyt, zsaluziát és az egyre népszerűbb naphálót is megtalálja majd. Sőt beltéri árnyékolókból is ízelítőt adunk, és persze minden szakmai segítséget a választáshoz.

Mivel készülünk még? A vásárra kilátogatók tavalyi áron rendelhetik meg az árnyékolókat 2018. március 29-ig!

2018.03.21.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.