Óriási szalagfüggönyvásár!

A szalagfüggöny biztosan benne van a három legnépszerűbb árnyékolótípusban, és méltán! A hagyományos, fényáteresztő és sötétítő függöny párosát egymagában kiváltó beltéri árnyékolót óriási vásár keretében szerezhetjük be a Rollstarnál, ugyanis a megújuló textilválaszték miatt legalább 50 féle lamellát kiárusítunk a készlet erejéig. Így akár negyedáron lehet gyönyörű szalagfüggönyünk!

A szalagfüggönynek mára népes rajongótábora van, bőven túlnőtte az irodai, közületi, szalonfelhasználás kereteit, és otthonunkban is praktikus és mutatós árnyékolóként tekintünk rá. Ahhoz, hogy a kedveltsége gyors ütemben növekedhessen, arra is szükség van, hogy a szalagfüggöny textíliáit tényleg úgy választhassuk meg, ahogyan csak a kedvünk tartja. A Rollstarnál éppen ezért többszázféle textíliát tartunk, amelyekből egyedi szalagfüggönyök készülhetnek, és igyekszünk szorosan követni az évről évre, szezonról szezonra változó trendeket.

Ez pedig azzal jár, hogy a kifutó textíliákból óriási szalagfüggönyvásárt rendezünk, természetesen a készlet erejéig. 1400 forintos négyzetméteráron lehet csodás szalagfüggönyünk, akár az eredeti ár negyedéért! Sínt pedig 3560 forintos méteráron szerezhetünk be hozzájuk.

Érdemes mihamarabb felkeresni bemutatótermeink egyikét, ahol végigböngészheti a készleten lévő selymes, áttetsző, önmagában mintás, és a szivárványnál is színesebb textilkollekciót!

A szalagfüggönyben az a jó, hogy szinte elegendő a színekre, struktúrákra, anyagminőségre koncentrálni, nem szabhat gátat fantáziánknak, hogy boltíves vagy, hogy tetőtérbe, ferde falsíkra színjuk az árnyékolót, hogy útban van egy radiátor… Szalagfüggönnyel megoldható az árnyékolás!

A szalagfüggönyben az is jó, hogy aki bátrabb, a hagyományos, fehér textilcsíkok közé más, a szoba hangulatához, színvilágához illő függönycsíkokat is betervezhet az egyedi árnyékolóba. Felfoghatjuk festővászonként is, hiszen akár egyedi fotóinkat is rányomtathatjuk a szalagfüggönyre, amelyben a Rollstar szintén a segítségünkre van.

Ne maradjon le a Rollstar szalagfüggönyvásáráról, szerezze be legszebb beltéri árnyékolóját: a textilt 1400 forint/m2 áron, és hozzá a sínt 3560 forint/m áron!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.