Ősz az ablakban - szalagfüggönnyel

SzalagfüggönySzalagfüggönyA ősz hangulatát az ablak mindkét oldalán élvezhetjük a Rollstar szalagfüggönyeivel!Az áttetsző csipkefüggöny és a sötétítő előnyeit magában egyesítőszalagfüggöny lamellaszíneivel ízlésünknek, kreativitásunknak engedve játszhatunk.

Mindehhez a Rollstar kétszázféle lamellát ajánl. Online látványtervezőnk segítségére lesz a döntésben!

Szalagfüggönnyel pénzintézetekben, irodákban találkozhattunk először, jónéhány évvel ezelőtt. Azóta otthonunkba is bebocsátást nyertek a belső árnyékolók - csak idő kérdése volt, hogy felismerjük vitathatatlan előnyeiket.

Persze mégiscsak többet várunk a szalagfüggönytől, ha azt a lakásunkba képzeljük el. Amellett, hogy a funkciójának megfelel - beengedi vagy éppen felfogja a nap sugarait -, az entiőr hangulatához, színeihez is igazodnia kell. A Rollstar a legszélesebb körben ismert, fehér-bézs szalagfüggönyökön kívül további kétszázféle színárnyalatban kínálja termékeit. Építhetünk a hagyományos fehér-bézs lamellák közé az ősz színeit megmutató lamellákat, de akár egységes színben is tarthatjuk a szalagfüggönyt. A gyerekszoba ablakába vidám szivárványfüggönyt tervezhetünk, a hálószobába pedig romantikus, apró mintás kivitelt. Az egy térbe rendezett, de különböző funkciókat ellátó "helyiségeket" praktikusan elválaszthatjuk szalagfüggönnyel, így elrejthető a papírokkal teli munkaasztal a vendégek elől, de elszeparálhatjuk a hálórészt is a nappalitól. A szalagfüggöny takarékosan bánik a térrel, hisz összehúzott állapotban alig néhány centimétert foglal el.

SzalagfüggönySzalagfüggönySzalagfüggönnyel nem csak a hagyományos ablakok árnyékolását oldhatjuk meg. Az íves és ferde ablakokra ugyanúgy felszerelhetők szalagfüggönyök, sőt, a lamellák mindkét végét rögzítő, feszített változatban a billenő nyílászárókra is. Az árnyékoló vezetősínjét tartólemezekkel mennyezetre, illetve konzolok segítségével függőleges felületre erősíthetjük. Jóllehet, első hallásra nem tűnik fontos tényezőnek, de higgyék el, a mindennapi használat során másként gondolunk arra az egyszerű emberi tényezőre, amellyel a Rollstar számolt. Nevezetesen arra, hogy vannak bal- és jobbkezes emberek. szalagfüggönyeinket úgy készítjük el, hogy kérésre jobb vagy bal oldalon kezelhetők legyenek, két oldalra és középre is gyűjthetők. A szalagfüggönyök 63, 90, illetve127 milliméter lamellaszélességgel rendelhetők, kézi és motoros működtetéssel. A szalagfüggönyt szerelési útmutató alapján mi magunk is felszerelhetjük, minimális barkácsismeret birtokában, de természetesen a Rollstar ezt a feladatot is megoldja.

Önnek nincs más dolga, mint "vászonra" festeni az ősz színeit, és élvezni a látványt otthonában, az ablak belső oldalán.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.