Ötcsillagos árnyékoló – hotelbe és otthonra

Álmodhatunk-e hasonló árnyékolóról, mint amilyen Budapest egyik luxusszállodájának kültéri éttermi részét árnyékolja?! Igen, ha a Rollstarhoz fordulunk árnyékolástechnikai kérdésben! Persze a helyszíni felmérés alapján ajánlja nekünk a Rollstar, hogy a házat, erkélyt milyen árnyékolóval optimális ellátni. Meglehet ugyanis, hogy több árnyékolótípus „összeházasítása“ jelenti a megoldást, ahogyan a Four Seasons hotel esetében is...

Képzeljük el magunkat a főváros Duna-parti, világörökséghez tartozó helyszínére, az V. kerületi Széchenyi István térre. Itt mindig sok a turista, járó-kelő, akik szívesen nézegetik a gyönyörű épületeket, köztük a szecessziós építészet egyik gyöngyszemeként ismert Gresham-palotát. Nos, ez a palota ad helyet Budapest egyik luxusszállodájának, amely az Európa legszebb szállója címet is magáénak mondhatja.
A Four Seasons luxushotel ötcsillagos hotel, az azzal kijáró pompával és diszkrécióval. A vendégek nyugalmát a kültéri helyszínen, az utcai éttermi részen is biztosítani kívánta a hotel, ami különleges árnyékolástechnikai megoldást eredményezett a Rollstartól.


Külön-külön ismerjük a rolettát és napellenzőt, de együtt? Az egyik kinn, a másik benn árnyékol. Hogyan lesz ebből „házasság“?! A luxushotel teraszát míves vasoszlopok jelölik ki, alacsony korláttal, rajtuk növényekkel. A buja zöldön át azonban rálátni az asztalokra, székekre, szóval a vendégekre. Így nem egy klasszikus árnyékolót kellett megtervezi és legyártani. A rolettához, az egyik legismertebb belső árnyékolóhoz annyiban hasonlít a hotel árnyékolója, hogy a rolettából is létezik vezetősínekkel megerősített és függőlegesen mozgó modell. A napellenzőhöz pedig annyiban, hogy természetesen a kültéri igénybevételnek megfelelő textília árnyékolja a hotel teraszát. Az ötcsillagos árnyékoló tehát oldalt megvezetett, szinte láthatatlan drótkötéltől lesz stabil, és egy olyan ponyvát kapott, amely az illusztris épülethez tökéletes illik. Az árnyékolót hajtókarral lehet működtetni.

És hogy nekünk is lehet-e hasonló fényűző árnyékolónk? A Rollstar válasza egyértelműen igen! Szakembereik készséggel fogadják a különleges árnyékolási feladattal érkező partnereiket is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.