Pergolák egymásnak háttal

Egy újabb kreatív és praktikus megoldás árnyékolásra! Két pergola egymásnak háttal fordítva éppen úgy fest, mint egy hatalmas sátor. Tűző napfénytől és széltől, esőtől is védve érezhetjük magunkat egy ilyen pergolapár alatt, mint amilyet a Rollstar gyártott egy ausztriai vendéglátóhely számára.

A pergola kivételes feladatokra termett: különösen kedvelik a vendéglátóhelyeken, kávézók, cukrászdák teraszán, de egyre több nagyméretű teraszon, magánkertben is feltűnik. A pergola ugyanis éppen abban a legnagyobb, hogy hatalmas, akár szeles teraszon is biztonsággal felállítható és kezelhető. Ezért választotta ausztriai megrendelőnk is a pergolát, amikor arra gondolt, hogy a szabad ég alatt berendezett vendégfogadó területét megvédené az esőtől, széltől és napfénytől. És mindjárt kettőt is rendelt, így egymásnak hátat fordítva építették össze és stabilizálták. Pergolát akár 15 méter széles és 6 méter kinyúlású szerkezetre is elkészít a Rollstar, így akár két garzonlakásnyi területet is biztonságban tudhatunk pergola alatt!

A tervezésnél, illetve a helyszíni összeszerelésnél figyelni kell arra, hogy legalább 15 fokos szerkezeti lejtésszöget alakítsunk ki, hogy az eső könnyedén legördülhessen a ponyváról, és még véletlenül se hasaljon be a víz súlyától. Természetesen nagy zivatar idején, hurrikánszerű széllökésektől védeni kell a ponyvatextíliát, tehát fel kell tekerni, na, de ki is akar olyankor kinn időzni?!

A pergola strapabírása, nagy mérettartománya arra is hivatottá teszi a különleges árnyékolót, hogy piacok, közterek, rendezvényhelyszínek fedésére is alkalmazzák. A tavasz a küszöbön, a húsvét előttünk, amit mindannyian, és természetesen a vendéglátás területén tevékenykedők is nagyon várnak már. Készüljünk időben a jó időre, és fogadjuk vendégeinket egy csinos pergola alatt!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.