Philippe Starck: akinek a napellenzője sem mindennapi

Építészként, bútor- és formatervezőként egyaránt világsztár Philippe Starck. Rebellis természetét is tükröző, formabontó formanyelvéért valósággal versenyeznek a világmárkák, mert Philippe Starck neve garancia a sikerre. Sokáig azt mondta, nem tervez magánházat, de úgy tűnik, mégis kivételt tett: alacsony energiafelhasználású faházat tervezett, amibe be is költözött. A ház aprólékos kidolgozottságára kitűnő példa a különleges, „elbújtatható” napellenzőrendszer.

A víztiszta polikarbonát Ghost szék, a mini rakétaállomásra emlékeztető citrusfacsaró képe mindannyiunk előtt megjelenik, ha Starck nevét meghalljuk. Megannyi terméket köszönhetünk neki, a székektől, asztaloktól egészen a limitált kiadású penge alumínium meghajtóig, lámpát, karórát, a felesége idomai által inspirált csaptelep-kollekciót, és még hosszan folytathatnánk a sort.

A forma- és bútortervezést individuális szintre emelő sztár dizájner új otthonáról a Tervlap honlapján olvastunk. Újra bebizonyította kreativitását, kézenfekvő megoldásait, amivel a bonyolult gondolatokat egyszerű, funkcionális formába önti. Amint elkészült a rendelésre gyártott lakóházsorozat első darabja, Starck nyomban beköltözött a családjával. Az energiabarát faház legmeglepőbb eleme számunkra az árnyékolástechnika kreatív alkalmazása. A tervező fogta magát, és a napellenzőket „Nem látja? Na, látja!” elven a homlokzat szerves részévé tette. Amikor szükséges, előcsalogatja homlokzatból, amikor pedig nem használják, láthatatlanul eltűnik. Óriási!

Az egyediséget a Rollstar is nagyra tartja, legyen szó méretpontos napellenzőről, kreatív napvitorláról, színes alumínium redőnyről. Napellenzőt, naphálót, napernyőt, napvitorlát ráadásul most óriási, születésnapi akcióban rendelhet!

Ha még többre kíváncsi a házzal kapcsolatban, kattintson a Tervlap oldalára!

25. születésnapi akciónkról bővebben itt olvashat!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.