Pliszé szúnyogháló

Már egy ideje illik másképp gondolni a szúnyoghálóra, mint „összetákolt“ favázra feszített lyukacsos textíliára, hiszen az árnyékolástechnika magával hozta a szúnyoghálók technológiai fejlődését is. A tetszetős és strapabíró, akár a redőnnyel is egybeépíthető szúnyoghálók palettáját újabban a pliszé szúnyogháló színesíti, amely a Rollstar forgalmazásában is elérhető.

Kétségtelen, hogy a szúnyogháló a praktikuma okán kerül az otthonunkba, hiszen a jó idő beköszöntével együtt a rovarok, szúnyogok is megjelennek, amelyek a négy fal közé jutva zavarják nyugalmunkat. Ugyanakkor az is egyre fontosabb, hogy a funkcionális darabok ne rontsák otthonunk összképét, sőt, ha lehet, a mindennapi kényelmet esztétikai élménnyel is megkoronázzák.

A pliszé szúnyogháló tolóajtó minden elvárásunkat teljesíti! A beltéri árnyékolók egyik legnépszerűbbike, a pliszéfüggöny küllemére hasonlít a pliszé szúnyogháló, hiszen a háló itt is harmonikaszerűen perforált. A tolóajtót gyerekjáték mozgatni: nyitáskor és záráskor fokozatmentesen megállíthatjuk, anélkül, hogy visszacsapódna, így jóval kényelmesebb és biztonságosabb is a használata. Mivel alul mindössze 5 milliméter magas a vezetősínje – fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető -, ezért észre sem vesszük közlekedés során, a kisgyerekek és a tolószékkel közelekedők számára is ideális.

A pliszé szúnyogháló tolóajtó ablakra és ajtóra egyaránt felszerelhető, de azoknak bizonyára hiánypótló, akik eddig a hatalmas üvegajtóra, teraszajtóra nem találtak megfelelő rovarhálót. A pliszé szúnyogháló ugyanis akár három méteres kivitelben is készülhet, és ha két irányban elhúzható típust választunk, akár ezt a méretet meg is duplázhatjuk. Természetes, hogy minél nagyobb a pliszé szúnyogháló, annál nagyobb lesz összehúzott állapotában a háló, de így is elenyésző helyet foglal el az ajtó méretéhez képest. Mivel mindössze 20 milliméter keresztmetszerű helyet igényel a pliszé szúnyogháló, a már meglévő redőny, vagy rács mögé is felszerelhető.

Szúnyogok helyett válassza a pliszé szúnyoghálót a Rollstartól!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.