Pliszéfüggöny és az örök nyár

Egy terasz rengeteg örömöt tartogat tavasztól őszig, ám egy télikert az örök nyarat hozhatja el nekünk. Itt ücsörögve dacolhatunk az évszakokkal, berendezhetjük a saját bejáratú oázisunkat. Hogy mi kell hozzá? Egy kényelmes kanapé, egy asztalka a kávésbögrének, és persze árnyékoló, stílusosan pliszéfüggöny.

Amikor a 30 éves születésnapi akciónkat indítottuk tavaly decemberben, akkor írtunk róla, hogy elsőként a Rollstarnál lehetett pliszéfüggönyt beszerezni hazánkban. Nagyon büszkék vagyunk erre ma is, pedig azóta elég sok méternyi pliszét legyártottunk – például ennek a télikertnek a stílusos árnyékolásához. Egy télikert a legtöbb háztulajdonos és álmodozó bakancslistáján szerepel, ebben biztosak vagyunk. Nem csoda, hiszen a teraszból négy évszakos nyugalom szigetét varázsolni tényleg jó dolog!

A Rollstar PL, azaz plafon típusú pliszéfüggönyökkel járult hozzá a család öröméhez, télikertjük hangulatához és komfortjához. Hogy simulhat hozzá ennyire szépen a ponyvatextília a tetőüveghez, ami szinte vízszintes? Erről az UV-stabilizált műanyag bevonatú acélkötelek gondoskodnak, amelyek tartanak és kitartanak a legerősebb napsugárzás idején is. A ház kellemes homlokzati színvilágával harmonizáló bézs textília kiválasztása női figyelmességet sejtet, ám a háttérben ott az erő. Mert ez a ponyvatextília választékunk egyik leghatékonyabb típusa! A DIM-OUT textília jóval sűrűbb, mint az áttetsző pliszéanyagok, mégsem zárják ki teljesen a napfényt. Rendkívül jók a hőszabályozásban, így nem kell attól tartani, hogy túlmelegedik a télikert. A PL típusú pliszéfüggönyöket 4 méter hosszúságig egy darabból készítjük, ám itt egy szegmens 4,2 méter volt. Nem gond, két darabból gyártottuk le a kellő hosszúságú pliszéfüggönyt. És miért nem látod a pliszéfüggöny alumíniumprofiljait? Hát azért, mert a télikert összekötő elemeinek megfelelő színre porszórtuk a profilokat. Még egy utolsó kérdés: mivel mozgatják a pliszéfüggönyt ott a magasban? Ez a család a klasszikus mondást követve, ha rövid a karod, toldd meg alapon egy 1,5 méter hosszú mozgató rudazattal oldja meg a pliszé nyitását és csukását. Persze adott a lehetőség a motorizálásra, amelynek beépítésével már csak a távirányító gombját kell nyomni a kanapén ülve.

A család imádja az új kültéri szobájukat, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy a Rollstar pliszéfüggönyökre mindig számíthatnak az árnyékolásban. Ön is számíthat ránk, ha árnyékolót szeretne. Érdeklődjön, hívjon, keressen bennünket személyesen!

2020.01.30.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.