Rialto: az új napernyő

A napernyő az egyik legnépszerűbb külső árnyékoló, nem érdemtelenül. Létezik belőle kerek és szögletes ponyvával készült változat, van, ami fix talpakat kap, és van, amelyik alatt ott és akkor hűsölhetünk, amikor akarjuk, hiszen mobil. De ez nem minden! Itt a Rollstar "bólogató" napernyője, a Rialto, ami egy új funkcióval teszi még komfortosabbá a kültéri használatot.

Gyártóként pontosan tudjuk, hogy a termékfejlesztések fő mozgatói a felhasználók, illetve azon igények, amelyek megfogalmazódnak egy tökéletes termékkel, esetünkben a napárnyékolókkal kapcsolatban.

Ha napernyőről van szó, a legfőbb előnyt abban látjuk, hogy nem feltétlenül szükséges fix talpakon rögzíteni, helyhez kötni az árnyékolót, hanem szabadon vihetjük magunkkal oda, ahol és amikor éppen hűsölni szeretnénk a ponyva alatt. Ehhez mérten fontos, hogy viszonylag könnyű legyen, és ne érjen fel egy erőművész-gyakorlattal, ha egy parti után a kertből visszaköltöztetnénk az erkélyre a napernyőt.

Fontos, hogy a napernyő ponyvája valóban ellássa a feladatát: védjen a napsugaraktól, illetve a velük érkező káros UV sugaraktól. A Rollstar különösen nagy figyelmet szentel e kritériumnak, ezért kizárólag olyan textíliából készíti napernyőit, amelyet a berni székhelyű Rákliga Szövetség UV 801 szabványa alapján bevizsgáltak és tökéletesnek ítéltek meg. Az UV-stabilizált kivitelű ponyva alatt még a legfehérebb bőrűek is biztonságban tudhatják magukat, hiszen amíg egy fehér bőrű, kék szemű, szőke ember (tehát a leégésre leginkább hajlamos típus) bőrének saját védelme mindössze 5-10 percre szól, addig egy 80-as faktorú UV-stabil ponyva alatt akár 800 percet is biztonságban eltölthet. Ugyanezek az értékek egy „átlagos“, barna szemű és hajú ember esetében 45 percre, illetve a textil védelmével 3600 percre rúgnak.

És hogy nincs két egyforma napernyő, arról a majd kétszázféle ponyvát számláló kínálat gondoskodik, amelyet a Rollstarnál megtalálunk. Ezek mindegyike színtartó, szennytaszító, fokozott víztaszító tulajdonsággal teszi kényelmessé a napernyő használatát.

Ugyanakkor talán nincs fontosabb a stabilitásnál, amit a napernyő szerkezeti felépítésének köszönhetünk. A szerkezet újragondolásával született meg a Rollstar legújabb modellje, a Rialto fantázianévre hallgató napernyő, amelynek a „feje“ mozgatható, elfordítható, így a nap járásához igazítható. A szögletes, 3 x 3, illetve 3 x 4 méteres ponyvaméretben rendelhető Rialto napernyő konzolos vázszerkezetre épül, ami maximális stabilitást nyújt a napernyőnek. Talpa mobil acélkeret, amelyet két, egyenként 50 x 50 centiméteres betonlappal rögzíthetünk. A Rialto feje úgy „bólogat“, ahogyan azt a nap beesési szöge megkívánja, így a lehető legnagyobb napvédelmet és komfortérzetet nyújtja. Impozáns mérete ellenére – hiszen egy 3 x 3 méteres napernyő alatt egy 8-10 fős társaság is kényelmesen elfér - könnyedén kezelhetjük, néhány mozdulattal, tetszés szerint billenthetjük a Rialto napernyő fejét.

Rialto, a napernyők új generációja a Rollstar egyedi gyártásában!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.