Rollstar redőnykapuk

A mindinkább a racionalizálásra törekvő építészeti megoldások a garázskialakításában, és ezzel együtt a garázskapugyártás területén is nyomothagynak. Redőnykapuval a szorosan egymást követő beépítések, a keskenyutcák okozta helyszűkét praktikusan feloldhatjuk: a kapu nyitása észárása, a billenő konstrukcióval ellentétben, nem igényel külön teret,mivel lamellái redőnyszerűen tekerednek fel.

A kényelem és a biztonságos működés, a nagyfokú terhelhetőség alapelvárás egy olyan berendezés esetében, amelyet nap mint nap, több alkalommal is használunk. A Rollstar felgördülő redőnykapu a helyigény minimalizálása mellett mindezen követelményeknek megfelel.

A gyártásunkból kikerülő redőnykapu óriási előnye a helytakarékosság. A redőnyhöz hasonlóan feltekeredő lamellakötegek nem igényelnek értékes helyet a nyitáshoz, záráshoz, így egészen a garázs bejáratáig hajthatunk autónkkal. A függőleges mozgásnak köszönhetően magát a garázs területét sem terheli.

RedőnykapuRedőnykapuA redőnykapu feladatai közé tartozik a külső környezeti ártalmak kivédése, gondoljunk arra, hogy ki kell állnia az egyre szélsőségesebb időjárás próbáját is: télen a mínuszokat, nyáron az erős UV-sugárzást. A Rollstar redőnykapuk lamellái több rétegben festett, görgőzött, a rozsdának ellenálló alumíniumlemezből állnak, a kapuprofilok szinterezett, extrudált kivitelben készülnek. Felépítésükből adódóan jó hőszigetelő tulajdonságot mutatnak. A stabilitást már maguk a rendkívül erős lemezek garantálják, amelyhez hozzáadódik a lamellák megformálása és a beépített merevítő profil. A funkciót szépen egészíti ki az esztétikum a Rollstar redőnykapuk esetében, hisz az építészeti elemekhez, a ház homlokzatához, a garázs vakolatához megfelelően, rendkívül nagy színskáláról választhatunk.

A hibátlan működés alapját a milliméter pontosságú gyártás és beépítés jelenti. A nagyfokú igénybevételre tervezett konstrukció kidolgozásakor azzal is számoltunk, hogy nagy tömeg mozgatását kell megoldanunk, kényelmes és biztonságos technológiával.

Redőnykapuinkat elero csőmotorokkal látjuk el a kényelem érdekében, a biztonságról pedig beépített akadályérzékelő, zuhanásgátló gondoskodik. A motoros redőnykaput kulccsal, billenő kapcsolóval, illetve távirányítóval szereljük fel, a nagy teljesítményű motorokat áramszünet esetén kézi tekerőkarral mozgathatjuk. Az elero 15-ös típusú motorjai kifejezetten ideális megoldást jelentenek garázskapuk meghajtásához. A nyomaték nagyságát is megválaszthatjuk, ami egyedülállóvá teszi kategóriájában. Az elero Door Control vezérlőegységek a néhány évvel ezelőtt született EU-szabályozásnak is tökéletesen eleget tesznek, amelyeket az alapfelszereltségen túl több biztonsági elemmel, így rázáródás, becsípődés elleni védelemmel is felruházhatunk. A Door Control alapvezérlése zárólécvédelemmel, váltakozó irányú vezérlőlámpával, kulcsos és húzókapcsolóval, világításvezérléssel is bővíthető. Egy kézi távvezérlővel négy funkciót működtethetünk, kényelmesen, gombnyomásra.
A redőnykaput üzlethelyiségek "stabil függönyeként" is szívesen alkalmazzák, hisz a fent taglalt tulajdonságai - helytakarékosság, stabil és kényelmes működtetés, tökéletes takarás - a kereskedelmi egységek kirakatainak, frontjának lezárására is tökéletesen alkalmasak.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.