Napellenzőponyva világpremier


Tágas teraszokon, falatnyi erkélyeken éppúgy elkel a napárnyékolás,amint beköszönt a verőfényes idő. A Rollstar világújdonsággal készül azidényre.Sattler naperllenzonyvák dizájn termékcsaládjának kizárólagosforgalmazójaként eddig ismeretlen arcát mutatja meg az árnyékolásnak, ráadásul 15 százalékkal csökkentett, bevezető áron!

Ahogy megjelennek az első napsugarak, valami ősi erő húz bennünket a fényre. A melengető napfény minden nappal erősödik, és hamar eljön az idő, amikor kellemesebb napárnyékba húzódni.

A Sattler napárnyékoló ponyvák új dizájn termékcsaládja a stuttgarti szakmai világkiállításon mutatkozott be először a nagyközönségnek. Az osztrák gyártó, a Sattler, a forgalmazást minden országban kiemelt partnerekre bízta, mindössze egy-két cégre, ezzel is érzékeltetve a termékek exkluzivitását. A Sattler napellenző ponyvákat az egyik legnagyobb hazai partnerének üzleteiben, illetve viszonteladóinál keressük: a Rollstarnál!

PonyvaPonyvaPonyvaPonyva

A jellegzetes, csíkos napellenző ponyvák mellett eddig is elérhető volt egyszínű kivitel a piacon, de ezek a Sattler ponyvák különleges szövési technológiájuknak köszönhetően új fejezetet nyitnak: a strukturált textília sajátos ritmust sugall. A ponyvák nyolcféle színben készültek, kivétel nélkül természeti kincseink inspirálta árnyalatokat találunk a palettán:

  • A Szahara cserzett földje
  • A Namíbiai sivatag forró homokja
  • A Ladakh kövei, sziklái
  • A Holt-tenger fehér sója
  • A repce sárga virágtengere
  • A Gobi sivatag vörös homokja
  • A Csendes-óceán végtelen kékje* A tajga örökzöldje

A Rousseau-i gondolat: Vissza a természethez! így öröklődik tovább a Sattler napellenző ponyvákra.

A Rollstar eddig is gazdag, mintegy százötvenféle ponyvát számláló kínálata áprilisban bővül a különleges napellenző textíliával. Árbesorolása szerint 2. árkategóriát képviselnek ezek a ponyvák, de a Rollstar a termékbevezetés időszakában 1. árkategória szerinti díjszabással kedvez a vásárlóknak, ami 15 százalék árkedvezményt jelent! A Sattler nypellenzőponyvák természet ihlette dizájnárnyékolók minden külső térben, hogy elmondhassuk: Árnyékom a természet.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.