Segítünk jól dönteni!

Tudjuk, hogy egy-egy nagyobb beruházást, hosszú távra szóló döntést rengeteg átbeszélgetett este, katalógusok és honlapok átböngészése előzi meg. Igaz ez akkor is, ha arról van szó, milyen árnyékoló kerüljön az otthonunkba. Beltéri árnyékoló esetén fontos például az is, hogy milyen textíliák közül válogathatunk és persze az is, milyen árkategóriát képviselnek. Honlapunkra ezért rengeteg olyan hasznos információ került fel, amely segít jó döntést hozni!

Honlapunkon eddig is igyekeztünk minden olyan lényeges információt megosztani partnereinkkel, amelyek alapján betekintést nyerhettek árnyékolástechnikai termékpalettánkba. Minden termékünkről elmondjuk, hogyan működik, kiknek, milyen környezetbe ajánljuk. De a beltéri árnyékolástechnikai termékeink esetében a funkcionalitás mellé hangsúlyosan belép az esztétikai kérdés is, hiszen amellett, hogy el kell látniuk árnyékoló szerepüket, fontos az is, hogy harmonikus részévé váljanak otthonunk vagy éppen irodánk, szalonunk helyiségeinek.

Ezért a Rollstar honlapján textil színmintáinkat és ezzel együtt sok hasznos műszaki információt is megosztunk Önnel, hogy megkönnyítsük a választást. Szalagfüggöny, roletta, reluxa, napháló és pliszéfüggöny termékkategóriánkra kattintva ezentúl nem csupán magával az árnyékolóval ismerkedhet meg és tudhat meg minden fontos technikai paramétert, de megtalálja azt is, milyen típusú textíliát választhat, és azok milyen színárnyalatban léteznek. Sőt, azt is megnézheti, hogy az egyes textíliatípusok milyen fényáteresztő képességgel rendelkeznek. Az árkategóriát is jelöljük az egyes textilminták alatt. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a hotelek besorolását ismerjük, az árnyékolótextíliánk árkategóriáját mi is csillagokkal jelöljük. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy az egyes árkategóriába tartozó textíliánk minőségben ugyanazt képviselik, csak éppen a legkedvezőbb árú, 1 csillaggal jelölt textilek egyszerűbb technológiával készülő termékkört fednek le.

A színminták óriási segítséget nyújtanak a tájékozódásban, de lényeges azt is hangsúlyozni, hogy a monitorok egyéni színbeállításai miatt a valóságtól kissé eltérő árnyalatokat láthat otthon a képernyőjén. Ezért mielőtt meghozza a végső döntést, érdemes ellátogatni üzemünkbe, illetve bemutatótermünkbe, és természetesen vidéken a viszonteladóinkhoz is, mert itt alaposan megnézheti és kézbe is veheti a kiszemelt textíliát. Megteheti ezt akkor is, ha ingyenes helyszíni felmérést kér, mert ez esetben kollégánk elviszi Önhöz a textilmintákat tartalmazó katalógusainkat. És így arra is lehetőség van, hogy valóban a tapéta vagy éppen a bútorkárpit színvilágához passzoló textíliát választhassa ki.

Ugye, nem is kell már mondanunk, hogy mindezért nem működhetne hatékonyan egy webshop. Hozzá kell venni ehhez még az egyedi gyártást is, ami minden megrendelőnk esetében egyedi figyelmet és munkát igényel a Rollstar szakembereitől. Mégis fontos lépésnek tartjuk, hogy néhány kattintással elérhetővé tettük az Ön otthonában is színmintáinkat, hogy lássa, milyen széles palettáról választhatja ki egyedi árnyékolóját, ha a Rollstart választja!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.