Selyemfényű napellenző

napellenzőA tavasz a megújulás évszaka. A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft életében is áprilistól mindig egy új korszak kezdődik. Ilyenkor választékunkat kibővítjük, felfrissítjük. Napellenző ponyvaválasztékunk, ami eddig sem volt csekélynek mondható (kb. 150 féle textil) a magyar piacon eddig alig ismert különleges selyemfényű, UV stabil, még hatékonyabb vízlepergető képességgel rendelkező poliészter alapanyagú textillel bővült.

Német textilgyártó partnerünk 2007-ben nagy sikert aratott újdonságával hazájában. Reméljük a magyar piacon is sikeresnek bizonyul majd ez az életvidám, örömet sugárzó egyedi textilcsalád.

A poliakrilból készülő napellenző ponyvák nagyobb változtatások nélkül több mint 40 éve vannak jelen az árnyékolástechnikai piacon.

CseppPoliészterből készülő ponyva esetén - mivel a szál önmagában színezhető - szárnyalhat a tervezők fantáziája. Kósza felhők esetén is napos atmoszféra teremthető selyemfényű napellenzővel. Nano kikészítésének köszönhetően a piszok még könnyebben eltávolítható, szemerkélő eső elvégzi helyettünk e feladatot. A poliészter ponyva majd 30%-kal vékonyabb, mint a hagyományos akril, ennek köszönhetően a nagyobb méreteknél - az ún. átlapolásoknál - sem keletkezik "nagy csomag". Nagyobb rugalmasságának köszönhetően kiengedett állapotban még feszesebben áll, szakítószilárdsága is jobb. Víztaszítóképessége 50%-kal nagyobb, mint az akrilé.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.