Sok kihívás, egy megoldás: alumínium redőny

Zivatar ellen? Betörés ellen? Nyári felmelegedés vagy épp a metsző téli szél ellen? Az elszökő energia ellen? A válasz minden kihívásra: alumínium redőny, a négy évszakos külső árnyékoló. Számba vesszük az előnyeit, amelyek a kényelmünkre, biztonságunkra és a pénztárcánkra egyaránt hatnak.

Kezdjük rögtön azzal, hogy alumínium redőnnyel felszerelni a házunkat, a lakás nyílászáróit hosszú távú, egyszersmind értéknövelő beruházás. Nem érdemes hát elcsábulni és az olcsó, rossz minőségű műanyag redőnyökre kidobni a pénzt az ablakon. A jó alumínium redőnyre szélsőséges időjárás esetén is számíthatunk. Míg a műanyag palástja egy jégesőtől akár darabokra is törhet, addig ez az alumínium redőnnyel nem fordulhat elő. A betörőkkel szemben is az aluredőny a nyerő. Teljesen leeresztett állapotban ugyanis a páncélzatot rögzítő felső acél laprugók automatikusan megakadályozzák a redőny feltolását. Szúnyoghálóval kombinálva újabb „védvonalat építünk” ki.

A „négy évszakos” jelző is megállja a helyét, hiszen az alumínium redőny a nyári felmelegedéstől éppúgy véd, mint télen a meleg elillanásától. Meggyőző adat erről, miszerint egy jól szigetelt ház fűtésszámlája is jelentősen, akár 30%-kal csökkenthető alumínium redőnyökkel. Persze ehhez segítségül hívhatjuk a technikát is, egészen pontosan a redőnyautomatizálást, ami már abszolút tervezhető és kalkulálható tétel, ha redőnyökben gondolkozunk. A csúcsminőséget képviselő Elero, és az olcsóbb, de ugyancsak megbízható KY motorok közül egyaránt választhat, így valóban az igényeihez mérten szereljük fel méretpontos alumínium redőnyeit. Ha időjárásérzékelő – szél- és esőérzékelő – automatikáról is gondoskodik, akkor a hirtelen kerekedő vihar, zápor sem tehet kárt az üvegfelületeiben, mert az érzékelő utasítására biztonságban leereszkedik a redőny. Az már csak természetes, hogy a redőnypalást hangtalanul siklik a vezetősínekben, amelyekbe rugalmas gumitömítéseket teszünk. És ma már az is egyre természetesebb, hogy az alumínium redőnyöket az okosotthon rendszerébe integrálják. Az Elero Centero Home és a Rollstar erre is megoldást kínál. De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az alumínium redőny karakteres része a homlokzatnak, és mint ilyen, megéri egy kis figyelmet az esztétikájára is fordítani. Ezért a Rollstarnál színes kivitelben is kiválaszthatja UV-stabilizált alumínium redőnyét.

Meggyőztük? Esetleg van még kérdése? Keresse a Rollstar munkatársait, akik készséggel segítenek alumínium redőnyének kiválasztásában.

2019.09.04.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.